son haberler

Çamyar, “Bir Olduğumuz Sürece Yapamayacağımız Hiçbir Mesele Yok”

Yayınlanma Tarihi: 25 Temmuz 2015 okunma

Çamyar, “Bir Olduğumuz Sürece Yapamayacağımız Hiçbir Mesele Yok”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Kuşçulu ve Saraycık Mahalleleri’nde yapılan beton yol çalışmasını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Çamyar, bir ve beraber olunduğu sürece yapılamayacak hiç bir şey olmadığını belirterek “Biz bir olalım üstesinden gelemeyeceğimiz Ünye ve ülke olarak hiçbir mesele yok, bu imkâna sahibiz. Yeter ki birbirimize kardeş gözüyle bakalım” dedi.

Çalışmaları inceleyen Çamyar’ın ilk durağı Kuşçulu Mahallesi oldu. Daha sonra Saraycık Mahallesi’nde Cuma Namazı çıkışı mahalleli hem yemek yenildi hem de sohbet edildi.

camyar_bir_oldugumuz_surece_yapamayacagimiz_hicbir_mesele_yok

İncelemeler sırasında yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler veren Başkan Çamyar, “Geçtiğimiz yaz sezonu içerisinde özellikle yeni bir yapılanmanın vermiş olduğu durumdan kaynaklanan ekonomik yapı ile ilgili hizmet üretememiştik. Bu yıl, Ocak ayına kadarki dönem içersinde Ünye Belediyesi 9 milyonluk bir yol yatırımını planlayıp, yerine getiriyor.15 Ekim itibariyle beton yol çalışmasını bitirmeyi planlıyoruz. 2 milyonu aşkın bir beton yol çalışması yürütüyoruz, yaklaşık yarım kilometresi kuşçulu mahallemizin sınırları içersinde. Geçtiğimiz günlerde alanların tamamını bitirdik. Yaptığımız yeri bir kez yapıyoruz aradan 10-15 yıl geçse de bu beton yollar bozulmayacak. Biz önümüzdeki yılda farklı bir planlama yaparak Ünye’mizin yol ihtiyacını giderme gayretinde olacağız. Vatandaşlarımız bizlere güvenip inansın. Biz vaat etmiş olduğumuz, 30 Mart öncesindeki verdiğimiz hizmetlerin, tüm ekibiz ile arkasındayız. Aradan geçen bir buçuk yıllık dönem içerisinde adım adım her hizmeti yerinde yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Çamyar, birlik ve beraberlik mesajları vererek sürdürdüğü konuşmasında; “Tabakhane’nin kenarında yol devam ediyor, Büyükşehir Belediyemiz ile beraber yürüttüğümüz yollar var. Ekibimizin bir tanesi Pelitliyatak ana yolda çalışıyor, bir tanesi fatih’te çalışıyor. Gün itibariyle Döşemedibi’nde sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Ünye’nin ve Ordunun her bir yerinde hizmetlerimiz devam ediyor. Biz bir olalım üstesinden gelemeyeceğimiz Ünye ve Ülke olarak hiçbir mesele yok, bu imkâna sahibiz. Yeter ki birbirimize kardeş gözüyle bakalım. Bizlerde hemşerilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Atatürk “köylü milletin efendisidir” demiş ama bu zamana kadar hiçbir parti efendi olan milletin ayaklarını çamurdan kurtarmamış. İşte biz onları sıcak asfalt ve beton yol ile buluşturuyoruz. Burası baktığımızda Ünye’ye uzak bir bölge ama Ünye’de yaptığımız hizmeti burada da gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.