son haberler

Cezaevi Hükümlüleri ve Gençlere Yönelik Tiyatro Sergilendi

Yayınlanma Tarihi: 13 Kasım 2015 okunma

Cezaevi Hükümlüleri ve Gençlere Yönelik Tiyatro Sergilendi
Gündem
0

Ünye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Ünye El Ele Derneği işbirliği ile gençleri kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla tiyatro sergilendi.

Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Salonunda gerçekleştirilen tiyatro gösterisine Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ünye İlçe Milli Müdürü Musa Erdem, Ünye Elele Derneği Başkanı Adem Atik, Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tiyatro öncesi açıklamalarda bulunan Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, 2 seans şeklinde oyunun sergileneceğini ve amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirtti. Ayaz; “Ünye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün bünyesinde faaliyet gösteren Koruma Kurulu’nda alınan bir karar doğrultusunda, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve uyuşturucuya, zararlarına olan bilinçlerini ve farkındalıklarını artırmak üzere Ünye El Ele Derneği ile işbirliği içerisinde ‘Bedel’ isimli tiyatromuzu öğrencilerimize ve Cezaevi’nde bulunan hükümlülerimize 2 seans şeklinde bu oyunu sergileyeceğiz. Faydalı olmasını umut ediyoruz. Eğer geleceğimizi teşkil eden, her birine imkan verildiğinde ellerinden gelenin en iyisini yapacak olan gençlerimize  bir nebze olsun faydalalı olabilir. Birtanesini olsun bu riskten kurtarabilirsek ne mutlu bize, inşallah faydalı oluruz” dedi.

Samsun’dan gelen ekibin tiyatro gösterisi salonda olanlar tarafından büyük beğeni topladı.

Fotoğraf: İbrahim Arslan

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.