son haberler

Çınarsuyu’nda Sünnet Şöleni

Yayınlanma Tarihi: 12 Eylül 2017 okunma

Çınarsuyu’nda Sünnet Şöleni
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait Ünye Çınarsuyu Yunus Emre Kuruluş Kampı’nda Burak Ergün erkeliğe adım attı.

Gözdenur ile Zekeriya Ergün çiftinin oğulları Burak haftasonu yapılan törenle erkekliğe adım attı. Minik Burak’ın sünnet töreni Ünye Çınarsuyu Yunus Emre Kuruluş Kampı’nda yapıldı. Yaz mevsiminde öğrencilerin kamp programı nedeniyle düğün-sünnet gibi merasimlere kiralanmayan tesis kamp programlarının sona ermesinin ardından sezonun ilk sünnet merasimine kapılarını açtı.

Şölen havasında geçen sünnet törenine Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

Minik Burak’ın anne ve babası programa katılanlara teşekkür ederken tesisin bundan sonra düğün-sünnet gibi merasimlere ev sahipliği yapacağı öğrenildi.

Ergün Ailesinden Örnek Davranış

Gözdenur ile Zekeriya Ergün çifti sünnet töreninde davetlilere pilav, tavuk sote, tatlı ve ayran ikramında bulundu. Ergün çifti programda fazla yemekleri ise aş evine götürerek örnek davranış sergiledi. Zekeriya Ergün ” merasimimiz için hazırlattığımız yemeklerin fazla geleceğini düşünerek Ünye’de hizmet veren aş evine götürmeye muhtaç insanların da bu sofradan faydalanmalarını istedik. Bu şekilde hem israfı önlemiş olduk hem de muhtaç ailelerin evlerine yemeklerimiz ulaşmış oldu. Ben bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.