son haberler

Cumhuriyet Resepsiyonu Yapıldı 

Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2023 okunma

Cumhuriyet Resepsiyonu Yapıldı 
Gündem
0

Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümü kutlama programı kapsamında, Vali Muammer Erol ve eşi Nazmiye Erol’un

ev sahipliğinde Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi.

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen resepsiyonda Vali Muammer Erol ve eşi Nazmiye Erol Cumhuriyet Resepsiyonuna katılan davetlileri kapıda karşıladı.

Vali Muammer Erol ve eşi Nazmiye Erol’un ev sahipliğini yaptığı Cumhuriyetimizin 100. yıl Resepsiyonuna, CHP Ordu Milletvekilleri Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Baro Başkanı Av. Sibel Torun, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş, Hacı Mehmet Kara, Turgay Ergin, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler, meslek ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Muammer Erol ve eşi Nazmiye Erol, Ordu Kültür Sanat Merkezi’nin fuaye salonunda Cumhuriyetimizin 100. yılında verilen resepsiyona katılan davetlilerle sohbetlerde bulundu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.  Vali Erol, Cumhuriyet Resepsiyonuna katılan davetlilere teşekkür etti.

Resepsiyonda Türkiye haritasının yer aldığı ve üzerinde “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun” yazılı pasta, Vali Muammer Erol ve Şehit Sefa Kabakkaya’nın babası Birol Kabakkaya, tarafından kesildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.