son haberler

Damak Tadının Yeni Adresi BELLA, Yanı Başınızda

Yayınlanma Tarihi: 17 Haziran 2016 okunma

Damak Tadının Yeni Adresi BELLA, Yanı Başınızda
Gündem
1

Ünye Cumhuriyet Meydanında hizmet veren Samanyolu Simit Noktası, yerini Bella’ya bıraktı. Bugün faaliyete geçecek olan Bella, restoran pastane ve kafe üçlemesiyle hizmet verecek.

Damak Tadının Yeni Adresi BELLA, Yanı Başınızda 2Ünye’nin en gözde yerlerinden biri olan Cumhuriyet Meydanı, işletmelerinde ilgi odağı. Samanyolu Simit Noktası ’nın faaliyeti durdurmasının ardından mevcut yeri Mesudiyeli İlyas Sönmez kiralayarak Bella ismiyle hizmet sunmaya başlayacak. Açılışı bugün yapılacak olan Bella’da, menü yelpazesi ve istihdam sayısı genişletilerek her türlü yemek ihtiyacına cevap verilebilecek.

İşletme hakkında bilgiler veren Bella Müdürü İlyas Sönmez, menüyü genişlettiklerini ve gelecek müşterilerin her türlü yemek ihtiyaçlarına cevap verebileceklerini vurgulayarak; “Öncelikle burada imalat bölümünü oturma alanı olarak düzenleyerek, giriş bölümünü daha ferah daha geniş bir yer haline getirdik. Burada ekmek, simit, pasta gibi ürünler çıkmaya devam edecek ama biz bunların üzerine yeni ürünler ekledik ve menümüzü genişlettik. Menümüzde çorba çeşitleri, ızgara çeşitleri, salata çeşitleri, vejetaryen mutfağı, dünya mutfağından ana yemekler ve daha birçok ürün mevcut. Biz burada restoran, pastane ve kafe üçlemesiyle hizmet Damak Tadının Yeni Adresi BELLA, Yanı Başınızda 3vereceğiz. Yani buraya gelen bir müşteri her türlü yemek ihtiyacını giderebilecek.

Baklava ’da İddialı

Biz menüyle birlikte hizmet kalitesini de arttırdık. Önceden istihdam edilenlerin sayısı 9 iken biz bu sayıyı 18’e çıkarttık. Müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmayı hedefliyoruz. Tabi biz her konuda iddialıyız ama en iddialı olduğumuz konu baklava. Baklava çeşitlerimiz müşterilerimizin gerçekten çok hoşuna gidecek” dedi.

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.