son haberler

Döşemedibi’nde Sıcak Gelişme

Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2015 okunma

Döşemedibi’nde Sıcak Gelişme
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Döşemedibi Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Altyapısı tamamlanan yolda 2 km sıcak asfalt dökülecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi. Grup yollarını sıcak asfaltla, diğer yolları ise sathi kaplama asfaltla kaplamayı hedefleyen Büyükşehir, Ünye’de bu yılın ilk sıcak asfaltını Döşemedibi Mahallesi yoluna döküyor.

doseme_dibinde_sicak_gelisme (2)Toplam uzunluğu 2 KM olacak olan 4 metre genişliğindeki yolun altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 2 km uzunluğundaki sıcak asfaltın 3 gün içinde tamamlanacağını belirtti.

Daha önce sathi kaplama olan yolda bir çok mahallenin yanı sıra dolmuş güzergâhı da bulunduğunu belirten yetkililer, trafik yoğunluğu nedeniyle sathi kaplamanın kısa sürede bozulduğunu, uzun yıllar bozulmadan kalabilecek, altyapısı sağlam bir şekilde yolun sıcak asfaltla kaplandığını belirttiler.

Asfalt altı malzemenin yanı sıra 10 cm kalındığında sıcak asfalt dökülen yolun uzun yıllar bu güzergâhı kullananlar için kaliteli bir ulaşım sağlayacağını belirten yetkililer, yolun bölge insanına şimdiden hayırlı olmasını dilediler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.