son haberler

Ekonominin Lokomotiflerinden Ülkenin Geleceğine “Evet”

Yayınlanma Tarihi: 6 Mart 2017 okunma

Ekonominin Lokomotiflerinden Ülkenin Geleceğine “Evet”
Gündem
0

16 Nisan tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için startını veren Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve parti yönetimi Ünye Ticaret Odası ve Ünye Ticaret Borsasının ziyarette bulundular.

Toplantıda konuşan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasında Ünye’nin en yüksek oranda evet oyu ile temsil edilmesini arzuladıklarını söyledi.

Toplantıda konuşan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ise, “Bizler Ticaret ve Sanayi Odası olarak görüş belirtme durumunda olamayız, ancak devletimizin aldığı her hayırlı kararın da oda olarak arkasındayız” dedi.

16 Nisan tarihinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise “Ticaret odası, ticaret erbaplarının bir arada olduğu ve onların dertleriyle hemhal olan bir çözüm merkezidir. Tam da bu noktada ülkeleri de kalkındıran ve güçlü tutan üretim ve buna bağlı olarak da tabi ihracat. Sonuç olarak da gayri safi milli hasılaya olan katkısı. Ticaretin rayında gitmesi ve gerçekten insanlarımızın refah düzeyinin yükselmesi için bizim 16 Nisan tarihine ciddi manada odaklanmamız lazım ve geleceğimizi buna göre kurgulayacak en önemli hamleyi atmamız lazım. Bizim daha güçlü bir Türkiye olmamız, mazlumların ülkesi olmamız ve onlara yardım etmemiz ki, bu çerçevede bugün Dünya’da en fazla mülteci barındıran ülkeyiz. Şu ana kadar ise mülteciler için 26 milyar dolar harcama yapmış bulunmaktayız. Darda kalmış, yokluk görmüş savaş mağduru insanlara Anadolu isminin hakkını vererek kucağımızı açmaya devam ediyoruz. Bunu yapmadığımız zaman dinimiz ve tarihimiz bizi sorgulayacaktır. Tüm bunları yapabilmemiz için de b izim güçlü olmamız ve güçlü bir iradeye sahip olmamız lazım” dedi.

BAŞKAN ÇAMYAR, “HEDEFİMİZ ÜNYE’DE EVET ORANINI %80’LERE ÇIKARMAK

Ünye’de bir önceki referandumda %72,3’lük bir oran yakalandığını hatırlatan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Ünye Devletimizden ne yatırım istediyse aldı ve alıyor, bu nedenle 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasında hedefimiz %80” diye konuştu.

Başkan Çamyar ve Ak Parti Ünye İlçe Yönetimi daha sonra ise Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu ve Borsa yönetimini ziyaret etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.