son haberler

Eller Semaya Af İçin Açıldı

Yayınlanma Tarihi: 22 Haziran 2017 okunma

Eller Semaya Af İçin Açıldı
Gündem
0

İslam Alemi Kadir Gecesi’ni dualarla idrak etti. Bin aydan daha hayırlı olan ve Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’nde vatandaşlar camilere akın etti.

Genci yaşlısı, çocuğu kadını ile binlerce vatandaş camileri hınca hınç doldururken okunan Kur’an tilavetini dinledi. Ünye’deki tüm camilerde Kadir Gecesi programı yapılırken Ünye Merkez Büyük Camii’de geniş katılımlı program gerçekleştirildi.

Yerel televizyonlardan canlı yayınlanan programda ilahiler, mevlit programı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti yer aldı. Ünye Müftüsü Vedat Başsan programın sonunda yaptığı vaazda gecenin önemine değinerek vatandaşlara uyarılarda ve önerilerde bulundu.

Akşam namazının ardından başlayan program yatsı namazına kadar devam ederken tüm camilerde vatandaşlar gönüllerinden ve kalplerinden geçenleri dualarında dillendirdi. Yapılan duaların ardından vatandaşlar hep birlikte yatsı namazını ve teravih namazını kıldılar. Cami çıkışında vatandaşlara Ünye Belediyesi kandil simidi dağıtırken bazı hayırsever vatandaşlar geçmişlerinin ruhu için mevlit şekeri dağıttı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.