son haberler

“Emek; Alın Teriyle Yapılan İbadettir”

Yayınlanma Tarihi: 10 Temmuz 2015 okunma

“Emek; Alın Teriyle Yapılan İbadettir”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediye personeli ile iftarda bir araya geldi. Başkan Çamyar burada yaptığı konuşmada; “Her biriniz bu şehir için emek vermektesiniz. Emek; alın teriyle yapılan bir ibadettir” dedi.

Ünye Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programında, Başkan Ahmet Çamyar ile belediye personeli iftarda bir araya geldi.

emek_alinteriile_yapilan_biribadettir (2)İftar öncesi konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “Bu sene Ramazan ayında birçok yerde iftar açtım ama beni en çok mutlu edeni yetiştirme yurdunda bulunan çocuklarla açtığım iftardı. Ondan sonra da sizinle, çalışma arkadaşlarımla yaptığım iftar oldu. Bu akşam burada oluşturduğumuz muhabbet sofrasında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sizinle beraber adaleti, iyiyi, doğruyu, güzeli hedefleyerek çıktığımız bu yolda, yaklaşık bir buçuk senedir birlikte yürümekteyiz. Bu bir senede çok yol kat ettik ama daha önemlisi bunu sizinle beraber yaptık” dedi.

“Belediye O Şehirde Yaşayan Halkın Vitrinidir”
Başkan Çamyar konuşmasının devamında; “Nasıl bir mağazanın sahibi mağazasının vitrininde en kaliteli en güzel ürünlerini sergileyip mağazaya sokaktan geçenlerin ilgisini çekiyorsa, belediye çalışanları da vatandaşın gözünde aynı kusursuzlukta olmalıdır. Kendi içimizde bencillik, küskünlük, dargınlık gibi şeyleri bırakın dışarıya yansıtmayı, tamamen ortadan kaldırmalıyız. Bu tür davranışlar iş dünyasında ve profesyonel yaşamda en tehlikeli hastalıktır. Her biriniz bu şehir için emek vermektesiniz. Emek; alın teriyle yapılan bir ibadettir. Eğer çevremizde iyi insanlar olsun istiyorsak kötüyü değil, kötülüğü yok etmeliyiz. Sürekli kendimizi zamana göre yenilemeliyiz.‘Kendini geliştirmeye çalışmayan, bunun için hiçbir çaba harcamayan kişiler iyi olarak da kalamaz. Toplumsal hayatta, en yararlı erdemin hoşgörü olduğunu unutmayalım. Bana sizlerle oruç açmayı nasip eden Mevla’ma şükrediyorum. Oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etmesi için dua ediyorum. Ailelerinizle hep birlikte mutlu bir şekilde bayrama ulaşmanızı diliyorum” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.