son haberler

Emniyet Müdürü Aksu Görevine Başladı

Yayınlanma Tarihi: 29 Eylül 2017 okunma

Emniyet Müdürü Aksu Görevine Başladı
Gündem
0

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürlüğü görevinden Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Aksu görevine başladı. Ünye ilçe Emniyet Müdürü Ömer Akar’ın Ordu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine terfi etmesinin ardından Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürlüğü görevinden Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Aksu görevine başladı.

Ünye’nin doğa harikası ve önemli bir ilçe olduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Aksu, “Vatandaşlarımızla el ele ve iç içe olarak kendilerine en iyi hizmeti sunmak için çabalayacağız. Güzel Ünye’miz asayiş bakımından çok sorunlu bir ilçe değil. Daha da sorunsuz hale gelmesi için hep birlikte çabalayacağız” dedi

1961 Giresun Doğumlu olan Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Giresun’da tamamladı. Aksu, 1983 yılında polis olarak göreve başladı. Sırasıyla Samsun, Iğdır, Tekirdağ, Rize İllerinde görev yaptı. Son olarak Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürlüğü görevini yürüten Aksu, Ünye ilçe Emniyet Müdürü Ömer Akar’ın Ordu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı terfi etmesinin ardından Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Aksu evli ve 3 çocuk babası olup orta derecede İngilizce bilmektedir.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.