son haberler

En’lerin Başkanına 1 Ödül Daha

Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2017 okunma

En’lerin Başkanına 1 Ödül Daha
Gündem
0

Yerel Medya ile uyumlu çalışması ve desteklerinden dolayı Basın İlan Kurumu Ordu İl Müdürlüğü tarafından Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a ödül verildi.

Göreve geldiği günden bu yana kamuoyunun bilgilendirilmesinde aktif rol oynayan medya kuruluşları ile uyum içerisinde çalışan ve çalışmaların doğru şekilde aktartılması adına gecesini gündüzüne katan medya temsilcileri ile sürekli iletişim halinde olan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yerel medya başta olmak üzere ulusal medyada da başarılı çalışmaları ile sık sık gündeme geliyor.

Basın İlan Kurumu Müdürü Yürekli “Ünye Belediyesi Takdire Şayan”

Basın İlan Kurumu da Başkan Çamyar’a yerel medyaya verdiği desteklerden ötürü, ödüle layık gördü. Ünye Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Murat Yürekli, “Anadolu’da özellikle yerel gazetelerimizin son yıllarda dijital yayıncılığa ciddi anlamda uyum çalışmaları yaptığını görüyoruz. Basın İlan Kurumumuz da bu süreçte yerel medyaya ciddi destekler veriyor. Ancak gazetelerimize yaşam mücadelesinde en önemli desteğin de yerel yönetimler tarafından verildiğini biliyoruz. Bu kapsamda Ünye Belediyesi çok kısa sürede dikkatimizi çekti. Resmi ilanların dışında sosyal sorumluluk bilincinin ölçülmesi noktasında Ünye Belediyesi’ni ciddi anlamda takdire şayan buluyoruz. Özellikle ilçede ki yerel gazetelerimize aracılık reklamlarının verilmesini çok önemsiyoruz. Şu anda Ünye’de resmi ilan alan bir gazetemiz var ama kurumumuza bağlı olan gazete sayısı altı. Bu çerçevede sosyal sorumluluk bilincini yerel gazetelerimize yansıttığı için Ünye Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çamyar’a plaket takdim etmeyi uygun gördük” diye konuştu.

Öztürk “Başkan Çamyar’ın Desteği Örnek Teşkil Etmeli”

Canik Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk ise “Ünye Belediye Başkanımız Sayın, Ahmet Çamyar, sadece Ünye’de ki tüm gazetelere değil, Ünye dışında ki gazetelere ve hatta televizyonlara da desteğini gösteriyor. Bunun diğer kamu kurum ve kuruluşlarına da örnek teşkil etmesini diliyorum” dedi.

Başkan Çamyar, “Geniş Kitlelere Ulaşmanın Yolu Basın Kuruluşları”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise yaptığı konuşmada “Basın bizim aynı zamanda hem gözümüz kulağımız, hem de bizim ağızımız. Bizim söylediğimiz cümleler geniş kitlelere ancak basın aracılığı ile ulaşabiliyor. Bu kapsam da Ordu ve Ünye Türkiye ortalamasının üzerinde bir sayıda medya kuruluşu barındırıyor.  Bu anlamda da basın kuruluşları anlamında bizler herkese eşit mesafede durmayı ilke edindik. Yerel Medyamızı ayakta tutmalıyız ki çalışmalarımızı kamuoyuna aktarabilsinler. Tabi bunu yaparken de doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışından taviz vermemeleri gerekiyor. Medya kuruluşlarımız da bu minvalde yayıncılık faaliyetlerini yürütmeye devam ediyorlar.  Ben kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Murat Yürekli, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a yerel medyaya verdiği desteklerden ötürü plaket takdim etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.