son haberler

Ergün’den, Rektör Yarılgaç’a Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 31 Temmuz 2015 okunma

Ergün’den, Rektör Yarılgaç’a Ziyaret
Gündem
0

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ODÜ Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ergunden_rektor_yarilgaca_ziyaret (1)Ziyarette İlçe Başkanı Ergün; “Bugün ekip arkadaşlarımla birlikte yeniden görevine atanan sayın hocamızı ziyaret ettik. Ziyarette, ilçemizde üniversitemize tahsis edilen 350 dönümlük arazinin üzerine yapılacak olan eğitim komplekslerini de istişare ettik. İnşallah bu 350 dönümlük arazimizde eğitim komplekslerimizin yapılmaya başladığı günleri dört gözle bekliyoruz. İlçemizdeki Üniversite eğitim alanını kampüs haline getirmeye çalışacağımız bu alanda hep beraber oluşturacağız. Bu konuyla ilgili de Sayın Rektörümüzün tam desteğini de aldık. Birlik ve beraberlik içerisinde o alanı ilçemiz için eğitim alanı haline dönüştüreceğiz” dedi.

Rektör Yarılgaç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Ünye her geçen gün gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Aynı zamanda da üniversitemizde doluluk oranında yüzde 97’lik bir kapasiteyle ülkemizde ilk sıralarda bulunuyor. 20 bini aşan öğrenci sayımızla bu da bizi her geçen gün daha da büyümeye ve kapasitemizi zorlamaya motive ediyor. Bizler eğitim noktasında üzerimize düşen ne varsa elimizdeki imkânlar dâhilinde yapmaya çalışacağız” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.