son haberler

ERTES, Konuklarını Şeyh Yunus’ta Ağırladı

Yayınlanma Tarihi: 4 Temmuz 2016 okunma

ERTES, Konuklarını Şeyh Yunus’ta Ağırladı
Gündem
0

IMG_9984Ünye’de inşaat malzemeleri, taahhüt, ısıtma ve soğutma alanının önde gelen firmalarından Ertes Yapı’nın geleneksel iftar programı bu yıl Şeyh Yunus Emre’de gerçekleşti.

IMG_9982Yönetim Kurulu Başkanlığını Hüseyin İşçi’nin yaptığı inşaat malzemeleri, taahhüt, ısıtma ve soğutma alanının önde Ünye’nin gelen firmalarından Ertes Yapı’nın geleneksel iftarı Şeyh Yunus Emre tepesinde ki restoranda gerçekleşti. İftar programına İŞ KUR Ordu İl Müdürü İsa Kaymak ile sektör temsilcisi işadamları ve Ertes Yapı çalışanları katıldı.IMG_9979

İftar programına katılım gösteren işadamlarına ve davetlilere teşekkür eden Ertes Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin İşçi, “Geleneksel olarak her yıl farklı mekanda iftar programı yapıyoruz. Bu yıl da manevi bir havası olan Şeyh Yunus Emre’nin kabri ve külliyesinin bulunduğu yere yakın bir noktada ki restoran’da iftarımızı açalım istedik. Bu organizasyonumuza katılım gösteren başta İş Kur İl Müdürü İsa Kaymak ile işadamlarımıza, dostlarımıza IMG_9975çok teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının son gününe girdiğimiz bu günde yarın idrak edeceğimiz ramazan bayramınızı tebrik ediyor, sağlık ve sıhhat içinde güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.