son haberler

Gazeteci Gündoğdu’ya Son Görev

Yayınlanma Tarihi: 8 Eylül 2017 okunma

Gazeteci Gündoğdu’ya Son Görev
Gündem
0

Ünyeli Gazeteci Doğan Gündoğdu Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Dün akşam alerji rahatsızlığı nedeniyle Ünye Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden Okuyorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Gündoğdu bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından Gündoğdu’nun naaşı meslektaşlarının  ve sevenlerinin omzunda Ünye Merkez Büyük Camii’ne götürüldü. Burada Cuma Namazı’nın ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Gündoğdu Ünye’nin Güzelyalı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Gündoğdu’nun cenazesine Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, MHP Ordu Eski Milletvekili Cemal Enginyurt, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Siyasi parti Başkanları, Tüm İletişim Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Gündoğdu’nun ailesi, sevenleri ve gazeteciler katıldı.

Özgeçmişi

Ünye’nin Güzelyalı Mahallesi’nden merhum işadamı Halil Gündoğdu’nun oğlu olarak 9 Şubat 1960 yılında İstanbul Çubuklu’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Mühendisliği’nden mezun oldu.

Uzun yıllar Karadeniz bölgesinde reklam ve tanıtım alanında faaliyet gösterdi. 2009 yılından bu yana “Okuyorum Gazetesi”nin ve ayrıca son bir yıldır da mizah dergisi Çangal’ın Genel Yayın Yönetmeni olan Doğan Gündoğdu evli ve 4 çocuk babasıydı.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.