son haberler

Gençlik, Doğa Yürüyüşünde…

Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2017 okunma

Gençlik, Doğa Yürüyüşünde…
Gündem
0

Gençlik Haftası kapsamında Ünye’de doğa yürüyüşü düzenlenendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler içinde yer alan Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Şeyh Yunus Emre Türbesi’ne kadar devam eden doğa yürüyüşü 14 Mayıs 2017 Pazar günü 350 kişilik bir ekiple gerçekleştirildi.

Meydandan başlayan ve türbede sonra eren yürüyüşe ilişkin açıklama yapan Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, “Yürüyüşümüz Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Ünye’nin tarihi, kültürel sevgi yolundan Yaşayan Kültürel Miras Müzesi, Kiraztepe’den devam ederek Şeyh Yunus Emre’ye kadar devam etti. Şeyh Yunus’ta Ünye Kaymakamlığımız başkanlığında alınan komite kararı gereği Ünye Belediye Başkanlığımız tarafından bir kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı programının ardından Şeyh Yunus Türbesi ziyaret edilerek dualar edildi” dedi.

Kuyumcu, hafta kapsamında cuma gününe kadar sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yürüyüşe Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ünye Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Koçdemir, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ünye Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gençler, üniversite öğrencileri, sportif faaliyet yapan kulüpler, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.