son haberler

Hastanede Yaşadıklarını Canlı Yayında Anlattı

Yayınlanma Tarihi: 11 Nisan 2017 okunma

Hastanede Yaşadıklarını Canlı Yayında Anlattı
Gündem
0

Ünye’nin Çınarlık Mahallesi’nde oturan Yusuf Çoban adlı vatandaş Ünye Devlet Hastanesi’nde geçirdiği operasyonu sosyal paylaşım sitesinden canlı yayında anlattı. Çoban’ın gözleri dolarak söyledikleri ise Ünye’nin sağlıkta nereden nereye geldiğini bir kez daha gösterdi.

Çoban, daha önce doktoru Çetin Karadağ tarafından belirlenen ameliyat kararı sonrası bu sabah hastaneye yattı. Ameliyatı başarılı geçen Çoban, servise alınırken son durumunu yatağından yaptığı canlı yayınla akrabalarına ve takipçilerine duyurdu.

Ünye Devlet Hastanesi’nin eski haliyle yeni halini gözleri dolarak anlatan Çoban, emeği geçenlere teşekkür ederken zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı.

Çoban, Ünye başta olmak üzere çevre ilçe ve illerde birçok hastayı doktora götürdüğünü ifade ederken kendisinin ameliyat masasına yatmasının ise farklı bir duygu ve heyecan olduğunu belirtti. Çoban facebook üzerinden yaptığı canlı yayında , “Ünye Devlet Hastanesi’nin yeni binasında küçük ve başarılı bir operasyon geçirdim. Burada gördüğüm ilgi ve ferah ortam aklıma eski devlet hastanesini getirdi. Eski hastane ile yeni hastane arasında çok fark gördüm. Tüm çalışanların hasta ile ilgilenmesi, hastanede verilen hizmetler beni çok duygulandırdı. Bu hastaneyi Ünye’ye kazandıran herkese sonsuz teşekkürler. Bu insanlar çünkü buna layık. Başhekim nezdinde tüm çalışanlarına teşekkürler. Allah devletimize zeval vermesin. İnşallah Ordu’da şehir Hastanesi yapılarak daha iyi hizmet alırız” dedi.

Dünya genelinde son yılların modası olan sosyal medya üzerinden cep telefonuyla canlı yayın uygulaması birçok kişi tarafından yapılıyor. Teknolojide gelinen son nokta bu tür yayınlarla daha da gün yüzüne çıkıyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.