son haberler

İkizce Festivali İptal Edildi

Yayınlanma Tarihi: 21 Temmuz 2015 okunma

İkizce Festivali İptal Edildi
Gündem
0

İkizce Laleli Kültür Sanat ve Turizm Şenlikleri, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde meydana gelen terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.

İkizce ilçesinde 31 Temmuz- 02 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan İkizce Laleli Kültür Sanat ve Turizm Şenliklerinin eğlence bölümünün, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan hain saldırı sonucunda 31 kişinin ölmesi, 100’e yakın kişinin de yaralanması nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, “Tüm hazırlıklarını tamamladığımız şenliklerimizi Suruç’ta yapılan hain saldırı nedeniyle iptal ettik. Orada insanlar acı çekerken, bizim burada eğlenmemiz söz konusu olamazdı. Bu vesile ile bu hain saldırıyı bir kez daha kınıyor, ölenlere Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Söğüt ayrıca, şenlikler kapsamında gerçekleşecek eğlence bölümleri iptal edilirken, 31 Ağustos Cuma günü saat 10:00’da İkizce Cumhuriyet Meydanı’nda Sünnet Merasimi ve Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapılan hain saldırıda vefat edenlerin anısına Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutulacağını, sünnet merasimin de ise ilçe halkına ikramlarda bulunulacağını söyledi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.