son haberler

İstanbul’daki Ünyeliler Piknikte Buluşuyor

Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2017 okunma

İstanbul’daki Ünyeliler Piknikte Buluşuyor
Gündem
1

Ünye ve Çevre İlçeleri Dernek Federasyonu Genel Başkanı Halit Cınbırtoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ünye TV ve Ünye Haber Gazetemizi ziyaret etti.

21 Mayıs 2017 Pazar günü yapılacak olan piknik ile ilgili bilgiler veren Genel Başkan Cınbırtoğlu pikniğe Ünyelileri davet etti. Ünye’de Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Ahmet Çamyar başta olmak üzere çeşitli temaslarda bulunan Cınbırtoğlu İstanbul’daki Ünyelilerin kurduğu derneklerin tamamının bu etkinliğe katıldığını ifade ederek Federasyon olarak tüm günü kapsayacak bir organizasyon düzenlediklerini belirtti.

Genel Başkan Cınbırtoğlu, “biz federasyon olarak birçok organizasyonu gerçekleştiriyoruz ama piknik bunun en üst çatısını oluşturuyor. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bu buluşmayla İstanbul’da yaşayan ancak işlerinden ve çeşitli nedenlerden dolayı bir araya gelemeyen arkadaşları, dostları komşuları ve akrabaları bir araya getiriyoruz. İş stresinden uzak bir gün geçiriyorlar. Aynı zamanda Ünye’deki birçok kişi de bu pikniğe katılarak güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Bu pikniği dört gözle bekleyen hemşerilerimiz olduğunu da biliyoruz. Zaman zaman bize de gelip piknik tarihini soranlar oluyor. Dolayısıyla biz İstanbul’da Ünyeliler olarak bir birliktelik sergiliyoruz. Bu nedenle burada siyasilerimizi, mülki amirimizi ziyaret ederek bu buluşmaya davet ettik. Ben herkesi 21 Mayıs 2017 Pazar günü 13. Ünyelilerin Büyük Buluşmasına davet ediyorum” dedi.

 

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.