son haberler

İstifasını Sosyal Medyadan Duyurdu

Yayınlanma Tarihi: 19 Ocak 2016 okunma

İstifasını Sosyal Medyadan Duyurdu
Gündem
0

İstifasını Sosyal Medyadan Duyurdu 3Yaklaşık 10 yıldır başkanlık görevini başarıyla yürüten ve Ünye’ye Off-Road sporunu sevdiren Ünye Yunus Emre Off-Road Spor Kulübünde görev değişimi yaşandı.

Ünye Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü Başkanlığını 10 yıldır yürüten Alper Argan istifa ederek görevi Ünye Şoförler Odası Genel Sekreteri Ercan Yıldırım’a bıraktı.

İşlerinin yoğunluğuna dikkat çekerek istifa ettiğini sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan duyuran Alper Argan, istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Evet dostlarım bugün itibaren tam 10 yıldır süregelen kulüp başkanlığını bırakmış bulunmaktayım. Ünye’mizin adını duyurmak için, 2006 yılından bu zamana kadar birçok organizasyonlarda yer aldık ve ev sahipliği yaptık. Ünoff Ekibinin tüm üyeleri her platformda yanımda olmuştur. Bu güzel ekiple birçok yarışlara katıldık ve birçok dereceler aldık. Ünoff olarak en çalışkan ve en başarılı kulüpler içerisine girdik, her zaman övgüyle karşılandık ve takdir edildik. Böylesine güzel bir ekiple çalışmaktan her zaman mutlu oldum ve Tüm Ünoff Ailesine bana bu mutluluğu yaşattıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Şimdi işlerimin yoğunluğu nedeniyle severek yaptığım kulüp başkanlığı görevini yine çok sevdiğim ve değer verdiğim Ercan Yıldırım abime devretmenin mutluluğunu yaşamaktayım.”İstifasını Sosyal Medyadan Duyurdu 1

İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil, prensipleri, sorumlulukları ve inançlarıdır. Biliyorum ki yeni yönetim benden almış olduğu bayrağı bir üst çıtaya çıkartacak ve Ünye’miz için yeni organizasyonlara ev sahipliği yapacaklardır. Yeni yönetime şimdiden sonsuz başarılar diler ve ben de her zaman destekçileri olacağımı belirtmek isterim” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.