son haberler

Kadınlar Plajı 20 Bin Kişiyi Ağırladı

Yayınlanma Tarihi: 7 Eylül 2015 okunma

Kadınlar Plajı 20 Bin Kişiyi Ağırladı
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye, Fatsa ve Perşembe olmak üzere 3 ilçede hizmete açtığı kadınlar plajı, ağustos ayı içerisinde 20 bin kişiyi ağırladı. Plajların hizmete açılmasının ne kadar doğru bir karar olduğuna vurgu yapan Başkan Enver Yılmaz; “Bu sayı önümüzdeki yıl katlanarak artacaktır” dedi.

Ordu’da Perşembe ilçesinin yanı sıra Fatsa ve Ünye ilçelerinde yaz mevsiminin son ayında açılmasına rağmen vatandaşlardan büyük talep gören kadınlar plajları, toplam 20 bin kişiyi ağırladı.

Sosyal bir devletin gereği olarak kadınların rahat bir yaz dönemi geçirebilmeleri için bu hizmeti hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Enver Yılmaz; “Mesire yeri özelliğindeki kadınlar plajları, halkın özellikle yaz döneminde rahatça kullanabileceği bir mekân olmakla birlikte, plajların içerisinde spor alanları da yer almaktadır. Perşembe ilçemizin yanı sıra Fatsa ve Ünye ilçelerimizde de son bir ay plajlarımız hizmet vermiştir. 20 bin sayısı ciddi bir rakamdır. Gelecek yıl bu sayı ikiye katlanacaktır” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.