son haberler

Kadınlar Plajı Cumartesi Günü Açılıyor

Yayınlanma Tarihi: 13 Ağustos 2015 okunma

Kadınlar Plajı Cumartesi Günü Açılıyor
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak bitme aşamasına gelen Ünye Kadınlar Plajı, 15 Ağustos 2015 Cumartesi Günü hizmete açılacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, cumartesi günü Ünye ve Fatsa’da kadınlar plajının açılışını gerçekleştireceklerini ifade etti.

Yılmaz açıklamasında; “Altınordu ilçemizin Efirli bölgesinde bulunan kadınlar plajını hizmete açmıştık. Orada 12 bin hemşehrimizin ziyaretiyle olağanüstü bir ilgiyle karşılaştık. Önümüzdeki cumartesi günü, Fatsa ve Ünye’de yapımı bitme aşamasına gelen kadınlar plajını kullanıma açacağız. Dünyanın tüm modern ülkelerinde kadınlar plajı kullanılmakta. Özellikle kadınlarımızın bakış tarzına uygun bir şekilde modern plajları halkımıza kazandırdığımız için mutluyuz” dedi.

Kadınlar plajı için Ünye Gölevi Mevkiinde 11 bin m2’lik bölge belirlenirken, Başkan Yılmaz; “Plajlarımız da şezlonglar, şemsiyeler, kafeteryalar, bayan güvenlik ve cankurtaranlar bulunacak. Arkadaki mekânlarımızda vatandaşlarımız rahat bir şekilde üstlerini değişip, duşunu alabilecek. Oluşturulan kafelerde çayını yudumlayabilecek. Buradan tamamen bayanlarımız faydalanabilecek” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.