son haberler

Kar Geçit Vermiyor

Yayınlanma Tarihi: 5 Aralık 2016 okunma

Kar Geçit Vermiyor
Gündem
0

Bugünden itibaren yeniden soğuk ve yağışlı havanın etkili olduğu bölgemizde özellikle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Ünye-Akkuş Karayolunda kar ve buzlanma nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.kar-ve-kaza-5

Bölgemizde soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Yüksek kesimlerde yeniden etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle özellikle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor. Ünye- Akkuş Karayolu Dumantepe Mevkiinde kar ve buzlanma nedeniyle trafik kazaları meydana geldi. Bazı araçlar kar ve buzlanma nedeniyle yoldan çıkararak şarampole kayarken, aynı bölgede 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğu bölgede ulaşım güçlükler sağlanıyor. Karayolları ekiplerinin yolları açık tutmak için aralıksız çalışmalarını sürdürürken, tipi nedeniyle yolların sık sık ulaşıma kapandığı belirtiliyor.

Yoğun kar yağışının devam ettiği Ünye-Akkuş-Niksar karayolunu kullanan sürücüleri uyaran yetkililer, kar lastiği olmayan araçlar için bu yolun çok tehlikeli olduğunu belirterek, araçlarda mutlaka zincir, çekme halatı ve takoz bulundurmaları kendi güvenlikleri açısından çok önemli olduğu belirtildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.