son haberler

Kastamonu Entegre’den 6. İftar

Yayınlanma Tarihi: 25 Haziran 2015 okunma

Kastamonu Entegre’den 6. İftar
Gündem
0

Kastamonu Entegre geleneksel iftar yemeğinde Ünye ve Terme’yi buluşturdu.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetiminin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 6.’sini düzenlediği iftar programında Kastamonu Entegre çalışanları, Terme ve Ünye protokolüyle bir araya geldi.

Terme’de verilen iftar yemeğine; Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ünye Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Vahap Özyılmaz, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. Güray Yılmaz, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, YEDAŞ Ünye İşletme Müdürü Ali Kemal Yılmaz başta olmak üzere fabrika yönetimi ve çalışanları, sivil toplum kuruluşları ve basın temsilcileri katıldı.

kastamonu_enegreden_6 (2)İftar programında birlikte açılan oruç ve yenen yemeğin ardından sıcak bir aile ortamının yaşandığı yemekte hoş bir sohbet ortamı oluştu. İftar boyunca Kastamonu Entegre’nin, kuruluşundan itibaren bugün geldiği konumu, fabrikaları ve ürettikleri ürünler hakkında hazırlanan slayt gösterisiyle katılanlar bilgilendirildi.

İstanbul merkezli olan Kastamonu Entegre’nin, Gebze Tesisi, Kastamonu MDF Tesisi, Kastamonu Yonga Levha Tesisi, Balıkesir Tesisi, Adana, Samsun ve Tarsus Tesislerinin yanında yurtdışında Bosna Hersek Tesisi, Romanya Tesisi, Bulgaristan Tesisleri bulunuyor.

Kastamonu Entegre’nin fabrikalarında, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde kalitesiyle tercihte bir numara olan Yongapan, Yongalam, Teknolam, Artfloor, Doorskin, Floorpan gibi ürünler üretiliyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.