son haberler

Kaymakam Güney, İftarını Şehit Polis Harun Ateş’in Ailesiyle Açtı.

Yayınlanma Tarihi: 16 Haziran 2017 okunma

Kaymakam Güney, İftarını Şehit Polis Harun Ateş’in Ailesiyle Açtı.
Gündem
0

Şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek onların istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, eşi Arzu Güney ile birlikte ziyaretlerine Ramazan ayında da devam ediyor.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve eşi Arzu Güney, 30 Kasım 2005 tarihinde, Samsun’un Çarşamba ilçesinde Şehit düşen Polis Memuru Harun Ateş’in ailesini ziyaret ederek, iftarı birlikte açtı. Vatanı, milleti için Harun Ateş’in şehit olduğunu ifade eden Kaymakam Güney, bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.

“Her Zaman Yanlarındayız”

Şehitler ve gazilerin Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam Güney ” Bu akşam iftar sofrasını bize açan Şehit Polis Memuru Harun Ateş’in eşi Sevda Ateş hanımefendiye ve çocuklarına teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çocuklarını, eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini bu vatan için, bu millet için feda eden insanlarla birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Onlar bizler için hayatlarından olurken, bizlere emanet ettikleri yakınlarını da kendi ailemiz gibi görüyoruz” dedi.

Kendileri ile yakından ilgilenilmesinden çok memnun olduklarını ifade eden Şehit eşi Sevda Ateş, yapılan ziyaretin acılarını bir nebze de olsa hafiflettiğini ve kendilerine sahip çıkıldığını hissettirdiğini ifade ederek, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.