son haberler

Kaymakam Horon Tepti

Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2017 okunma

Kaymakam Horon Tepti
Gündem
0

Rize’nin Pazar İlçesi Mahalle Muhtarları, eski kaymakamları ziyaret için Ünye’ye geldi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’in eski görev yeri olan Rize Pazar ilçesinden 48 Mahalle Muhtarı Kaymakam Güney’i ziyaret ederek hasret giderdiler.

Ünye Hükümet Konağı önünde gerçekleşen ziyarette Pazar ilçesi ile ilgili karşılıklı sohbet edildi. Pazar Kaymakamı olarak görev yaptığı dönemde yaptığı hizmetler ve çalışmaları ile Pazar’da çok emeği olduğunu ifade eden Pazar Mahalle Muhtarları: “Kaymakamımız ile uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu, bizlerle ve sorunlarımız ile çok yakından ilgilendi, çözüm üretti. Bir gün bile taleplerimizden rahatsız olmadan bizi dinledi. Özveriyle çalışan ve üreten bir kaymakamımızdı. Kendisini çok özlüyoruz, çok seviyoruz, bu nedenle Ünye ilçesinde ziyaret etmek istedik. Ünye ilçesinde yapacağı çalışmalarda ve görevinde başarılar diliyoruz ” dediler.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney; “Uzun süre kaymakamlık yaptığım ilçelerden biri olan Pazar’da görev yaptığım süre içerisinde gerek muhtarlar gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız ile uyumlu ve ahenkli bir çalışma içerisinde olduk. Pazar ilçesinden ziyaretime gelen muhtarlarımız ile bir araya gelmekten son derece mutlu oldum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Çakırtepe’de düzenlenen yemek programının ardından, aslen Artvin Arhavili olan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney tulum eşliğinde ziyaretine gelen Rize Pazar Mahalle Muhtarları ile birlikte horon tepti.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.