son haberler

Kaymakamdan İftar Sürprizi

Yayınlanma Tarihi: 14 Haziran 2017 okunma

Kaymakamdan İftar Sürprizi
Gündem
0

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney iftarda vatandaşların evine misafir olmaya devam ediyor.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, eşi Arzu Güney ile birlikte 5 çocuklu Demirci ailesine konuk olup, onların iftar sevincini paylaştı.

Demirci ailesinin dilek ve temennilerini dinleyen Güney, “Ramazan ayı boyunca vatandaşların evine konuk olup, her daim devletimizin sıcaklığını ve şefkatini kendilerine göstermek için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Hem samimi bir ortamda sohbet ediyor, hem de onların bizlerden beklentilerini öğreniyoruz. Devlet, millet birlikteliği için bu ziyaretlerimiz devam edecek. Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bugün de Saraçlı Mahallemiz sakinlerinden Kadriye ve Mustafa Demirci çiftinin evine misafiriz. Unutamayacağımız bir iftar yemeği oldu. Bizleri kabul ettiği için aileye teşekkür ediyorum” dedi.

Sıcak ve samimi ortamda geçen iftar yemeğinden çok memnun kaldıklarını ifade eden Demirci ailesi de, “Evimize gelerek iftar soframıza misafir olması bizleri çok memnun etti. Kaymakamımız da artık bizden biri gibi oldu. Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney beyefendiye ve eşleri Arzu Güney hanımefendiye bu sürpriz ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah tüm devlet büyüklerimizden razı olsun” ifadelerini kullandılar. Güney, ziyaret sonunda aileye hediyeler verdi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.