son haberler

Kurtulmuş: “Bayramda Seyranda Çıkmak Yok”

Yayınlanma Tarihi: 17 Haziran 2017 okunma

Kurtulmuş: “Bayramda Seyranda Çıkmak Yok”
Gündem
0

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş memleketi Ünye’de yaptığı açıklamada “FETÖ’cüler her tarafta bittikleri için el altından özellikle içerdeki örgüt mensuplarını diri tutmak için hep şunu söylüyorlar: bayramda çıkacaksınız, yeni bir bayram geliyor. Öyle bayramda seyranda çıkmak falan yok. Bu darbeciler, bu katiller umdukları en ağır ceza ile karşı karşıya kalacaklar” dedi.

Ünye’de 6000 vatandaş aynı anda orucunu açık havada açtı. Bu yıl Ünye Belediyesi tarafından İskele Mevkii’nde düzenlenen programa Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’ta katıldı. İftar öncesi hemşerilerine seslenen Kurtulmuş 15 Temmuz darbe girişimini ve darbecilerin akıbetini değerlendirdi.

Birilerinin cezaevindeki darbecileri diri tutmaya çalıştığını ifade ederek, “birileri Türkiye’nin büyük potansiyeline ulaşmaması için maalesef elinden geleni yapıyor. Türkiye geçtiğimiz yıl 15 Temmuz’da Anadolu topraklarının gördüğü en büyük ihaneti geride bıraktı. Milletimizin kararlığı, Cumhurbaşkanımızın liderliği ve cesaretiyle bu hainlerin teşebbüsünü akim bıraktı. Hain darbe girişiminin üzerinden yaklaşık üstünden bir sene geçti. 15 Temmuz’u unutmayacağız ve unutturmayacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza bu hain darbe teşebbüsünü ve onun arkasındaki kirli emelleri bütün yönleriyle anlatacağız. 15 Temmuz 2016’da Türkiye ikinci Kurtuluş Mücadelesini vererek yeniden bağımsızlığını sıkı bir şekilde elde etti ve sımsıkı sarıldı. Bir daha bu ülkenin istikbaline ve istikrarına kimse göz dikemeyecek. FETÖ’cüler her tarafta bittikleri için el altından özellikle içerdeki örgüt mensuplarını diri tutmak için hep şunu söylüyorlar: bayramda çıkacaksınız, yeni bir bayram geliyor. Öyle bayramda seyranda çıkmak falan yok. Bu darbeciler, bu katiller umdukları en ağır ceza ile karşı karşıya kalacaklar” dedi.

İftar programına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, belediye başkanları, ak parti ilçe başkanları, bürokratlar, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.