son haberler

Mehterli Sünnet Töreni

Yayınlanma Tarihi: 9 Eylül 2017 okunma

Mehterli Sünnet Töreni
Gündem
0

Fatma ve Ünye Özel Karayalman Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahibi Mehmet Karayalman çiftinin oğulları Muhammed Zahid ve Yusuf Bahri sünnet olmanın heyecanını yaşadılar.

Abdurrahman Mutlu ve Dursun Karayalman’ın torunları, Fatma Karayalman ve Ünye Özel Karayalman Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Mehmet Karayalman çiftinin oğulları Muhammed Zahid ve Yusuf Bahri sünnet oldu.

2 Eylül 2017 Cumartesi günü Ünye’nin Kadılar Köyü’nde sünnet kınası ile başlayan sünnet düğünü Mehteran coşkusuyla beraber konvoy eşliğinde Akasya Otağı Kır Bahçesi’nde devam etti. Akasya Otağı’nda mehter konseri ve mini semazen gösterisi ile davetliler unutulmaz bir gün yaşadı.

Sünnet törenine İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, siyasi parti ilçe başkanları, çeşitli üniversitelerden Rektör ve Dekanlar, iş adamları, kurum amirleri ve il dışından gelen misafirler katıldı.

Mehmet Karayalman; “Özel günler sevdiklerimizle paylaştıkça daha da anlamlı olur. Bizimde sünnet merasimimize katılarak Karayalman ve Mutlu ailesinin bu anlamlı gününde yanımızda olan, telefonla arayarak tebriklerini ileten, daha sonra ziyaret ederek kutlayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.