son haberler

Mekke’nin Fethi, Ünye’de Olacak

Yayınlanma Tarihi: 29 Aralık 2015 okunma

Mekke’nin Fethi, Ünye’de Olacak
Gündem
0

Anadolu Gençlik Derneği Ünye Şubesi, Mekke’nin Fethinin 1385.Yıl dönümünde “Kalk Uyar! Fethi Müjdele” adlı program düzenleyecek.

31 Aralık 2015 Perşembe günü saat 19.00’da Halil Efendi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek programda Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Sinevizyon Gösterisi, Kum Sanatı Gösterisi, Oratoryo gibi etkinlikler düzenlenecek.

Mekke’nin Fethi, Ünye’de Olacak 2Anadolu Gençlik Derneği Ünye Şubesi Temsilcisi Ayhan Şengül, programa ilişkin yaptığı açıklamada; “Bizler, toplumun batıl dayatmalar neticesinde harama bulaştığı bir dünyada fetih ruhuyla dirilmiş yeni bir nesil yetiştirmenin mümkün olduğuna inanıyoruz. Bizler, ifsadın bu kadar çeşitlendiği bir toplumda ıslahın da mümkün olduğunun bilincindeyiz. Bizler, yalanın riyanın ikiyüzlülüğün bu kadar yoğun olduğu bir toplumda, doğruluğun ihlasın ve mertliğin de var olması (temsil edilmesi) gerektiğine inanıyoruz. Bizler, bunca zulmün, sömürünün ve haksızlığın yaşandığı bir dünya yerine, herkesin hakkını aldığı, alın terinin ve emeğin karşılık bulduğu, insan hak ve özgürlüklerinin değer kazandığı (sahiplerini bulduğu) yeni ve adil bir dünyanın kurulabileceğine inanıyoruz. Bu aşk, bu heyecan, bu azim ve bu inançla gece gündüz demeden takatimizin yettiği kadar mücadele etmeye devam ediyoruz ve elbet bir gün, insanlığın yeniden muhtaç olduğu, mazlum ve mağdurların hayalini kurduğu, mağrur ve müstekbirlerin hiç olmasın istediği yeni fetihleri gerçekleştireceğimize bütün benliğimizle ve bütün ruhumuzla inanıyoruz. Bu vesileyle tüm halkımızı programa davet ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.