son haberler

MHP’den Polise Anlamlı Ziyaret

Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2017 okunma

MHP’den Polise Anlamlı Ziyaret
Gündem
0

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Ayhan Ayyıldız Polis Haftası nedeniyle Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Beraberinde parti yöneticileri ve partililerle birlikte polislerin haftasını kutlayan Ayyıldız’ı Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar makamında ağırladı.

Başkan Ayyıldız Akar’ın ve Ünye Polisi’nin haftasını kutlarken görevlerinde başarılar diledi. Ayyıldız “Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak için fedakârca çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, ailelerine sabırlar diliyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. 172 yıl Türk Polisi gerçekten Türkiye’de vefakâr, cefakâr ve zor şartlarda insanüstü gayretle mücadele eden bir kurum. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Akar ise, “10 Nisan 1845’te kurulmuş olan teşkilatımızın bir neferi olmak bizim için ayrıcalıktır. Biz de temelden bu mesleğe girdik. Arkadaşlarımızla beraber Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi bütün teşkilatımız elinden geldiğinin fazlasını halkımızın can ve mal güvenliğini korumak için seferber etmiştir. Polis teşkilatının bizler için sevindirici olan yanı, biz öğrencilik yıllarımızdan bu güne kadar baktığımız zaman bu teşkilatın içindeyiz. İşimizin gereği tabi ki bir risk var. Ama biz işimizin önemini bilerek görevimizi yapıyoruz. Bizi de tabi halkımız yalnız bırakmıyor. Bende sizinle aynı temennileri paylaşıyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi anıyoruz. Yakınlarına minnettarlıklarımızı ifade ediyoruz. Gazilerimiz bizim her zaman yanımızda. Hepsini artık dostumuz olarak görüyoruz. Böyle bir günde sizin de bizi yalnız bırakmamanız bizi mutlu eti. Katılan arkadaşlara ve camianıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.