son haberler

Modern Araçlarla Modern Hizmet Dönemi Başladı

Yayınlanma Tarihi: 14 Eylül 2015 okunma

Modern Araçlarla Modern Hizmet Dönemi Başladı
Gündem
0

Ünye Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırdığı modern temizlik araçları ile araç filosunu genişletti.

İlçenin temizlik ihtiyaçlarını ve bu ihtiyacının karşılanması adına gereken ekip ve ekipman ihtiyacı için çalışma yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü, ihtiyaçların belirlendiği çalışma sonrasında son teknoloji ile donatılmış en modern temizlik filosuna sahip oldu.

İlçe genelinde faaliyet gösteren temizlik filosuna vakumlu yol süpürme araçları, elektrikli kompakt yol süpürme araçları, çöp taşıma araçları, yıkama araçları ve mini vakumlu yol süpürme araçları kazandırıldı.

Temizlik hizmetlerinin zamanında ve hiç aksatılmadan devam ettirilmesi için sabahın erken saatlerinde yeni araçlarla çalışmalara başlayan temizlik ekipleri gün boyu ilçe genelinde hizmet veremeye devam ediyor.

Temizlik hizmetlerinde yeni ve büyük projelerle hareket eden Ünye Belediyesi, temizlik filosunu yeniledikten sonra çöp konteynırlarının da yer altına alınmasıyla temizlik hizmetlerinde tamamen modern bir yapıya kavuşacak. Çöp konteynırlarının yer altına alınması ile çöplerin sokak hayvanları tarafından dağıtılması engellenecek, kötü koku ve haşere üremelerinin önüne geçilerek halk sağlığı açısından daha hijyenik bir ortam oluşturulacak. Çöp konteynırları yer altına alındığında işçi sayısı, ekipman ve harcanan akaryakıttan da tasarruf sağlanmış olacak.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.