son haberler

Muhtar Özdemir, “Başkanımız Burunucu Mahallesi’nin Fotoğrafını Değiştirdi”

Yayınlanma Tarihi: 11 Mart 2024 okunma

Muhtar Özdemir, “Başkanımız Burunucu Mahallesi’nin Fotoğrafını Değiştirdi”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Burunucu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Burunucu Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tavlı mahalleye son dönemde yapılan hizmetleri değerlendirdi.

Burunucu Mahallesi’nin alt yapı ve üst yapısını 5 yılda yapılan hizmetlerle baştan sona yenilediklerini ifade eden Başkan Tavlı, hizmetlerin devamı için mahalle sakinlerinden destek istedi. Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir ise “Başkanımız Mahallemizin fotoğrafını değiştirdi” diyerek Başkan Tavlı’ya teşekkür etti.

“BURUNUCU MAHALLESİ’Nİ YENİLEDİK”   

Burunucu Mahallesi’ni alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra doğalgaz, meydan projesi gibi hizmetlerle de buluşturduklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “2019 yılında projelerimizi anlatmak için bir araya gelmiş ve sizlerle birlikte bu şehri hizmetlerle buluşturacağımızı ifade etmiştik. Sizin verdiğiniz vize ile hizmet yolculuğumuza çıktığımız o günden itibaren şehrimize geleceğe taşıyacak projeler ürettik. Ekonomik anlamda belediyemizi güçlendirdikten sonra kırsal mahallelerimizdeki yol sorununu beton yolla çözüme kavuşturduk. Burunucu Mahallemizde ise vatandaşlarımızın doğalgaza ulaşma imkânı sağlanmasıyla birlikte elektrik hatlarının yer altına alınması, alt yapı ve üst yapı çalışmaları yaparak 40-50 yıllık şehre yakışmayan görseli değiştirdik. Bütün cadde ve sokaklarını yenilediğimiz mahallemizde ayrıca meydan düzenleme çalışması da yaparak mahallemize kazandırdık. Burunucu Mahallesi’ni Ünye’nin yaşanabilir mahallesi haline dönüştürdük. 31 Mart’ta vereceğiniz destek ile şehrimizin geleceğine yönelik hizmet ve projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN ALPARSLAN, “BAŞKANIMIZ VERDİĞİ HER SÖZÜ YERİNE GETİRDİ”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, yaptığı konuşmada; “31 Mart seçimleri dolayısıyla sahaya çıktık. Alnımız ak, başımız dik olarak sizlerin karşısındayız. 2019 seçimlerinde başkanımız sizlere verdiği vaatleri yerine getirdi. Vaatlerini yüzde 98 oranında tutturan bir belediye başkanımızla çalışmaktan dolayı onur duyuyoruz. 31 Mart’ta bir kez daha desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

MUHTAR ÖZDEMİR, “BAŞKANIMIZ MAHALLEMİZİN FOTOĞRAFINI DEĞİŞTİRDİ”

“Burada bayram var” diyerek başladığı konuşmasında Başkan Tavlı’nın yaptığı hizmetler nedeniyle mahallenin fotoğrafını değiştirdiğini söyleyen Burunucu Mahallesi Muhtarı Kemal Özdemir ise; “Allah razı olsun Sayın başkanım bu mekâna gelerek bizlere yapacağı hizmetleri anlattı. Bu mekân uğurlu mekândır. Biz de başkanımıza güvendik ve destek verdik. Başkanımız yaptığı hizmetlerle mahallemizin çehresini, fotoğrafını değiştirdi. 31 Mart’ta da kendisine başarılar diliyoruz.”

HABER MERKEZİ

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.