son haberler

Muhtarlar, Başkanlarını Seçmek İçin Ankara’ya Gitti

Yayınlanma Tarihi: 4 Eylül 2015 okunma

Muhtarlar, Başkanlarını Seçmek İçin Ankara’ya Gitti
Gündem
0

Ünye’den daha önce üst kurul delegeleri olarak seçilen 10 muhtar, 5 Eylül 2015 Cumartesi günü (yarın) Ankara’da yapılacak olan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 2. Olağan Genel Kuruluna katılmak için yola çıktı.

Ünye’den Ankara delegesi seçilen Ahmet Ekici, Osman Sarıkahraman, Bilal Gazezoğlu, Hasan Çalışkan, Nurettin Coşkan, Fahri Sobi, Abdullah Ünyeli, İsmail Akpınar, Hasan Yüksel ve Musa Keskin, yarın Ankara’da yapılacak olan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 2. Olağan Genel Kuruluna katılıp, genel başkanlarını seçmek için Ankara’ya gitti.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici; “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun 2. Olağan Genel Kurulunda genel başkan seçiminde oy kullanacak olan arkadaşlarımızla özel bir araçla Ankara’ya hareket ediyoruz. Yarın genel kurula katılarak genel başkanımızı seçeceğiz. Türkiye genelinde her il ve ilçeden üst kurul delegelerinin katılacağı genel kurulda seçilecek olan genel başkanımız önderliğinde, birlik ve beraberlik içinde gücümüze güç katarak yasal hak ve hukukumuzu korumak için çaba harcayacağız. Türkiye’de 15 federasyonun bir araya gelerek oluşturmuş olduğu Konfederasyon, muhtarlarımızın sesi olarak görevine hukuk içerisinde mücadelesine devam edecektir. Genel kurulda seçilecek olan genel başkanımıza şimdiden kolaylıklar diler genel kurulun muhtarlar topluluğuna ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.