son haberler

Mülki İdare Amirlerine Veda Yemeği

Yayınlanma Tarihi: 10 Temmuz 2015 okunma

Mülki İdare Amirlerine Veda Yemeği
Gündem
0

Resmi Gazete’de 28.06.2015 tarihli yayınlanan İçişleri Bakanlığının 2015/398 sayılı Atama Kararnamesi ile başka illere atamaları yapılan mülki idare amirlerine Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından veda yemeği düzenlendi.

Doğa Koleji’nin sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğe, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu ile Ordu’da görev yapan Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve eşleri katıldı.

Düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”7 kaymakam arkadaşımız Türkiye’nin değişik illerine tayin olurken, 2 Vali Yardımcımızın da görev yerleri değişti. Birçok arkadaşımızın veda yemeklerinde bulunuyor, hizmetlerinden bahsediyor, görev yerlerinde başarılar diliyoruz. Vakit geliyor bizim de veda yemeğimiz oluyor. Hiç kimse bulunduğu yerde ebedi kalamıyor, görev yeri değişiyor” diye konuştu.

Vali Balkanlıoğlu, “Geriye dönüp baktığımızda, mesleğimiz gereği birçok hizmetin yapılmış olduğunu görüyoruz. Meslektaşlarımızın gittikleri yerler beklentilerine uygun olmayabilir. Önemli olan çalıştığın her yerde mutlu olmasını bilmek. Meslek yaşantımız boyunca bizler de her yerde mutlu olmasını bildik. En kötü yerde bile ‘iyi ki buraya vermişler’ dedik. Görmek isterseniz, bakmak isterseniz, envai çeşit güzellikleri görebilirsiniz. Kimi yerde insanlar, kimi yerde yemekler, kimi yerde manzara çok güzel. Bulunduğunuz yerde rahat, huzurlu ve mutlu olmaya gayret etmeniz lazım. Aksi halde ömrünüz geçiyor hiç yaşamamış gibi oluyorsunuz” dedi.

“Gittiğiniz yerden haz almaya, insanlara hizmetten mutlu olmaya, dostluk, samimiyet, arkadaşlık ve komşu ilçelerle diyalog halinde mutlu bir meslek yaşamı da sürdürebilirsiniz. Siz iyi olursanız herkes de iyi olur. Adı üstünde mesleğiniz idarecilik, idare sanatı” diyen Vali Balkanlıoğlu, atamaları yapılan mülki idare amirlerine yeni görev yerlerinde başarı dileğinde bulundu.

Mülki idare amirleri adına söz alan Ordu Vali Yardımcısı Salih Keser ise yaptığı konuşmada, ”Bilindiği gibi biz memleketin her tarafından görev yapıyoruz. Kısmet Ordu’da görev yapmakmış. Buradaki görevimizi büyüklerimizin takdiriyle sonlandırmış bulunuyoruz. Sayın valimiz ve hanımefendinin yanında çalışmamız, meslek tecrübelerinden edinmemiz, bizim için gurur vesilesi oldu. Sayın valim çalışanı çok iyi takdir ve takip eden, çoğunu da gözetleyen bir yapıysa sahip. Halka yakınlığı da bu yapıyı güçlendiriyor. Ataması yapılan bütün arkadaşlarıma başarılar ve sağlıklı bir ömür diliyorum” diyerek, duygularını dile getirdi.

Konuşmanın sonunda Vali İrfan Balkanlıoğlu tayini çıkan Vali Yardımcılarına ve Kaymakamlara birer hediye verdi.

mulki_idare_amirlerine_veda_yemegi (2)Resmi Gazete’nin 28.06.2015 tarihinde yayınlanan Kararnameye göre;
Ordu’da görev yapan Mülki İdare Amirlerinden; Vali Yardımcısı Salih Keser Tepebaşı Kaymakamlığına, Vali Yardımcısı Ömer Adar Kahramanmaraş Vali Yardımcılığına, Gürgentepe Kaymakamı Murat Sarı Nusaybin Kaymakamlığına, Çatalpınar Kaymakamı Cüneyt Caner Ekinözü Kaymakamlığına, Aybastı Kaymakamı Osman Bilici Köprüköy Kaymakamlığına, Korgan Kaymakamı Erkan Kaçmaz Pertek Kaymakamlığına, Mesudiye Kaymakamı Lütfullah Ün Tekman Kaymakamlığına, İkizce Kaymakamı Cihan Kayaalp Boztepe Kaymakamlığına, Kumru Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan Göynük Kaymakamlığına,

Aynı Kararname ile Ordu’daki Mülki İdare Amirliklerine ise; Ordu Vali Yardımcılığına, Bakanlık Hukuk Müşaviri Adnan Türkdamar, Ordu Vali Yardımcılığına Gaziantep Vali Yardımcısı Adil Nas, Ordu Vali Yardımcılığına Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, Ordu Vali Yardımcılığına Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Mesudiye Kaymakamlığına Kazımkarabekir Kaymakamı Mehmet Uslu, Kumru Kaymakamlığına Diyarbakır Valiliği Kaymakam Adayı Ahmet Ali Özdemir, İkizce Kaymakamlığına Malatya Valiliği Kaymakam Adayı Yusuf Turan, Kabadüz Kaymakamlığına Kırıkkale Valiliği Kaymakam Adayı Yunus Can İnal atandı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.