son haberler

Murat Ocak: Ben Sizin İçinizden Biriyim

Yayınlanma Tarihi: 28 Nisan 2018 okunma

Murat Ocak: Ben Sizin İçinizden Biriyim
Gündem
0

24 Haziran Seçimleri’nde milletvekili aday adaylığı için Ünye Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Murat Ocak, Ak Parti Ordu İl Başkanlığına adaylık başvurusunu yaptıktan sonra geniş bir katılımla neden aday olduğunu açıkladı.

Atakale Vip Salonda düzenlenen toplantıya Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Abdullah Sarı, muhtarlar, işadamları Ak Partili yöneticiler, Basın kuruluşlarının sahipleri, basın mensupları ve partililer katıldı.

 “Her Kazanımda Aslında Türkiye’nin Kendisi Kazandı”

Ak Parti’nin kurulduğu 2001 yılından bu yana çeşitli kademelerinde görev yaptığını dile getiren Ocak, “Bildiğiniz üzere 14 Ağustos 2001 yılında AK Partimizin çıkmış olduğu bu kutlu yürüyüşten bu tarihe kadar defalarca seçimler kazandık. Yerel seçim kazandık, genel seçim kazandık, referandum ve Cumhurbaşkanlığı seçimi kazandık. Her kazanımda aslında Türkiye’nin kendisi kazandı. Yeni Türkiye oluştu. Bu yeni Türkiye ile beraber istikrar, refah ve barış oluştu. Çevre yolları, hava yolları geldi. İnsana değer geldi. Bunlar gelirken paralarımızdan bol bol sıfırlar gitti. Hastane kuyrukları, yüksek faiz ve enflasyon gitti. İşte bu kazanımlar heba olmasın diye 24 Haziran Seçimleri çok önemlidir. Çünkü 24 Haziran’da ilk defa Cumhurbaşkanlığı Sistemi seçimi olacak. Onun için çok önemlidir. Bu kadar önemli olan seçimlere katkı sağlamak için ben bugün itibariyle 27. Dönem Milletvekili Adayı olarak sizlerin karşınızdayım. Çünkü Murat Ocak bu partimizin kurulduğu günden bugüne her kademesinde görev yapmış kardeşinizdir” dedi.

“Baştan Beri Bizler Bu Arkadaşlar İle Vardık”

Her seçimde gece gündüz partililerle beraber çalıştıklarını ifade eden Ocak, “Bu toplantıda bulunan birçok arkadaşımızla beraber bazen bayrak astık, bazen kapı kapı dolaştık, çoğu basın mensubu ile o soğuk geceleri beraber geçirdik. Çünkü 2001 tarihinde başlanılan bu kutlu yürüyüşte baştan beri bizler bu arkadaşlar ile vardık” dedi.

“Başarılı Bir Belediye Başkan Yardımcılığı Dönemi Geçirdim”

2014 seçimlerinde Ünye Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildiğini ifade eden Milletvekili Aday Adayı Murat Ocak, “Bana bu görevi tevdi eden Sayın Belediye Başkanım Ahmet Çamyar Beye tekrar huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Dört yıldır başarıyla kendisi belediye başkanlığı görevini götürmektedir. İnanıyorum ki çok daha dört yıllar götürecektir. Bizde elimizden geldiği kadar karınca kaderince dört yıl boyunca kendisine ve sizlere hizmet etmeye çalıştık. Belediye Başkan Yardımcılığının da şahsıma katkıları oldu. yanımızda muhtar arkadaşlarımızda var. Muhtar arkadaşlarımızla beraber çalışma arkadaşlığı yaptık. Hani diyor ya bizim Cumhurbaşkanımız benim muhtarlarım çalışma arkadaşlarımdır diye benim muhtarlarım bizim uç beyimizdir diye işte bu doğrultuda bizde muhtarlarla ekip ve çalışma arkadaşlığı yaptık. Fevzi Çakmak Mahallesi’nden Pelitliyatak’ın Fındıklı’sına beraber çalıştık. İnkur’un Kurna’sından Hanyanı’nın Söylemez’ine yine beraber çalıştık. Tekkiraz’ın Koruklu’sundan Fatih’in Meydanı’na yine beraber çalıştık. Onun için ben bu bölgelerde yapılan yolları, insanların yapısını, havasını bildiğime inanıyorum” diye konuştu.

“Hep Ünye’de Oldum”

Ünye’de doğup büyüyen ve Ünye’de kazancını sağlayan bir biri olarak her zaman Ünye’de olduğunu ifade eden Ocak konuşmasında “bu teşkilat mensubu arkadaşlarımız günlerce evlerine uğramaz iken, o fedakârlığın ne demek olduğunu iyi biliriz. Çünkü ben o kademeden geldim. Onun için biz takdir buyurursunuz ki Ünye’mizin tozunu biz beraber soluduk. Ünye’mizin kaldırımlarında biz beraber yürüdük. İşte benim beraber yürüdüğüm bu teşkilat mensubu arkadaşlarımla şimdi ben tekrar beraber yürümek istiyorum” dedi.

“İçinizden Biriyim”

Ocak, konuşmasının sonunda ise “Ben sizin içinizden biriyim. Belki uzun zamandan beri içimizden bir arkadaş çıksın, siyaseti bilsin, Ünye’yi tanısın. Niye hep başka türlü olsun diye çok geçirmişsinizdir. Çünkü ben çok şahit oldum. Ben içinizden biriyim. Sizlerle beraber yol yürümek istiyorum” diye konuştu.

Konuşmasının ardından programa katılanlar Ocak’ı tebrik ederek başarılar diledi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.