son haberler

Neyzen Karadağ’dan Müthiş Dinleti

Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2017 okunma

Neyzen Karadağ’dan Müthiş Dinleti
Gündem
0

Ramazan Etkinliklerinde neyzen Burcu Karadağ bir konser verdi.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerde neyzen Burcu Karadağ, sahneye çıktı. Çok sayıda kişinin izlediği konserde Karadağ, sevilen eserleri seslendirdi. Hayatının yarısını ney için harcadığını belirten Burcu Karadağ, “Ney zor bir enstrüman. Ben bunun zor olduğunu bile bile hayatımı ney için harcadım. Üzerinde bulunan 7 tane deliği kullanarak nefesimle her türlü sesi çıkarmaya çalışıyorum ve nefesimi ney ile buluşturmayı seviyorum. Üflemeli bir çalgı olduğu için çok fazla emek harcamak gerekiyor” dedi.

Programa Ünye Belediye Başkan yardımcısı Erhan Eren, Ünye Şeyh Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan ile çok sayıda kişi katılırken programın sonunda Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Burcu Karadağ’a çiçek ve plaket verdi.

Ünye Şeyh Yunus Emre Derneği Başkanı Yaşar Argan ise yaptığı açıklamada “Ünye Belediyemiz bu gece güzel bir etkinliğe imza attı. Tebrik ederim. Bu toplumun gürültüye değil, ruhu dinlendiren ruhla bedeni buluşturup ötelere sürükleyen yerli ve milli tasarruf kültürüne çok ihtiyacı var” dedi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.