son haberler

Ofis İçin Başkana Teşekkür

Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2016 okunma

Ofis İçin Başkana Teşekkür
Gündem
0

Bir süredir Ünye Belediyesi ek binasında hizmetlerini sürdüren ve belediyenin kendilerine yeni yer tahsis etmesiyle daha verimli bir çalışma ortamına kavuşan Ünye Kent Konseyi, teşekkür etmek amacıyla Ahmet Çamyar’ı makamında ziyaret etti.

Ofis İçin Başkana Teşekkür 2Kent Konseyi üyelerinin yaptığı ziyarette Başkan Çamyar’a teşekkürlerini ileten Ünye Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Ayşe Yalın; “Ünye ve Ünye kenti için çok önemli bir ofis bağışı yaptınız bize. Çok teşekkür ederiz bu bağış için. Burada gerçekten kendimiz için ben inanıyorum ki bugün ve bundan sonraki günlerde çok keyifli çok güzel projeler yapılacak. Ben tekrar kent konseyi adına teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Ahmet Çamyar ise yaptığı açıklamada; “Başta değerli başkan vekilimiz olmak üzere tüm kent konseyi üyelerimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Zaman zaman ifade ediyoruz bizler kenti yönetirken karar alma sürecinde kenti idare eden başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere onlarla beraber karar alarak bu güzel şehrimizi birlikte yönetelim. Yönetişimde bulunalım istiyoruz, yeni idari kavramla. Bununda en güzel örneğini kent konseyini Ordu ilimizde ilk defa Ünye’de kurmak suretiyle Ofis İçin Başkana Teşekkür 1gösterdiğimizi düşünüyorum. Yerle ilgili ek binamızda dar bir alanda hizmet vermeye çalışınız. Ancak şu andaki mekânımız gerçekten her iki çaprazlama noktasından baktığımız zaman sıcak asfaltın da önünden geçtikten sonra son derece güzel manzaralı bir yere kavuşmuş oldu. Umarım bundan sonraki süreçte Ünye’yle alakalı bu güzel şehrimizle alakalı çok daha güzel kararların alınacağı ve bizimde alınan kararları uygulamaya koyacağımız bir süreci beraberce yaşarız. Ben bu ziyaretinizden dolayı tekrar tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.