son haberler

Op. Dr. Mahmut Uzut, Çakırtepe Hastanesi’nde

Yayınlanma Tarihi: 13 Nisan 2016 okunma

Op. Dr. Mahmut Uzut, Çakırtepe Hastanesi’nde
Gündem
0

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümüne ikinci Uzman Doktorunu da ekledi. Böylece Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümü iki hekimle birden hizmet verecek.

Çakırtepe Hastanesinin güçlü hekim kadrosuna eklenen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Mahmut UZUT ise; yeni hastanesinde hasta kabulüne başladı.

1982 Diyarbakır doğumlu olan Op. Dr. Mahmut UZUT, ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. 200-2007 yılları arası 9 Eylül Üniversite Tıp Fakültesinde Üniversite eğitimini alan Op. Dr. Mahmut UZUT, Üniversite eğitiminin ardından 1,5 pratisyen hekim olarak çalıştı.

2009-2013 yıllarında İstanbul Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kulak, Burun, Boğaz asistanı olarak çalışan Dr. Mahmut UZUT, burada aldığı Uzmanlık Eğitiminin ardından 2013 yılında KBB Uzmanı oldu.

Mecburi hizmet görev yeri olarak Ünye Devlet Hastanesine atanan Op. Dr. Mahmut UZUT burada 3 yıl çalıştı. Ünye Devlet Hastanesinde çalıştığı 3 yıl boyunca bir çok başarılı kulak ve burun ameliyatlarına imza attı.

Kendi alanında; kulak cerrahisi, endoskopik sinüs cerrahisi, burun fonksiyonel ve yapısal cerrahisi (rinoplasti) gibi bir çok seminer ve kurslara katılan Op. Dr. Mahmut UZUT evli ve iki çocuk babasıdır.

Başarılı Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Mahmut UZUT bundan sonra Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Kulak Burun Boğaz Bölümünde bölge halkına hizmet vermeye devam edecek…

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.