son haberler

Özay Evleri’nin Tanıtımında Önemli Detay!

Yayınlanma Tarihi: 9 Eylül 2017 okunma

Özay Evleri’nin Tanıtımında Önemli Detay!
Gündem
0

 

 Ünye’de temeli atılan ve 2019’da tamamlanacak olan Özay Evleri’nin tanıtımı yapıldı.

Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde Projenin Mimarı Berkay Yalın ve projenin yapımını üstlenen Sar-Yap Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sarı ev sahipliğinde emlakçılar ve basın mensuplarına Özay Evleri tanıtıldı.

Mimar Berkay Yalın yeni yapılacak olan Özay Evleri hakkında genel bir açıklama yaparken projede birçok yenilik Ünye’de ilk kez uygulanacak. 2 blok halinde her katta 2 ya da 3 daire şeklinde planlanan projeyi anlatan Mimar Berkay Yalın, “Özay Evleri Gölevi Mahallesi’nde 2 blok 7 ve 9 kattan oluşan bir projedir. Bu projeyi farklı kılan özellikler arasında yerden ısıtma, ulaşım kolaylığı, düşük aidatı ve dairelerde kullanılmayan alanın bulunmaması bazı özelliklerindendir. Yaptığımız araştırmalar ve deneyimler sonucunda zemin kata daire yapmama kararı aldık. Bunu da projede kolonlar üzerine kaldırdığımız bloğu 1.kat olarak satıyoruz. Dairelerimiz  183-155 ve 152 metre karelerden oluşmaktadır. 3+1 ve 4+1 şeklinde satışa sunulmuştur” dedi.

Bu zamana kadar Ünye’de ondan fazla önemli projeyi hayata geçiren ve altında imzası olan, Gölevi Mahallesi’nde oluşturulacak yeni yaşam alanının yapımını da üstlenen Sar-Yap Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sarı “bu zamana kadar Ünye’de 12 konut, 700 konut ürettik. Önümüzdeki günlerde ise aynı anda 9 konut ve 450 dairelik projelerimizin tanıtımını yapacağız. Özay Evleri de yine iddialı bir projemiz. Berkay Bey’in mimarlığında yapılacak projenin A bloğu yükselmeye başladı. Yaklaşık 40 yıldan fazla tecrübesini bu projede Ünye’de gösterecek. Bu projenin çok özellikleri var. Özellikle Ünye’de bu zamana kadar uygulanmamış bir yapı sistemi var. Bundan sonra da bu sistemi bir çok proje örnek alabilir. Büyükşehirlerdeki konut kalitesini Ünye’de daire alanlarımız hissedecektir. Dairelerin dizaynı ve iç donanımı ile ölü ya da kullanılamayacak bir alan olmayacak. Bu anlamda önemli bir çalışma olarak görüyoruz” dedi.

Özay Adı Nereden Geliyor?

Sar-Yap Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sarı ayrıca Özay Evleri adının nereden esinlendiğini de ifade ederken şu önemli bilgileri paylaştı: “Özay Bilge Hanım, Ünye’de Paşazadeler dediğimiz Haznedar ailesinden gelen bir bayan. Kendisi Ünye dışında oturuyor. oğlu da Türkiye’de ün yapmış Ses Sanatçısı olan Doktor Bilal’dir. Biz de araziyi ondan satın aldığımız için Özay hanımın adını yaşatmak adına projemize Özay Evleri dedik” diye konuştu.

Başkan Sarı ayrıca fiyat lisesinin lansmana özel fiyatlar olduğunu ifade ederken önümüzdeki aylarda fiyatların değişeceğini belirtti.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.