son haberler

Programa Geç Kalan Kaymakam, Sunucudan Özür Diledi

Yayınlanma Tarihi: 8 Mayıs 2017 okunma

Programa Geç Kalan Kaymakam, Sunucudan Özür Diledi
Gündem
0

www.unyetv.net/DETAY HABER

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilen Girişimcilik ve Kariyer Kulübü’nün düzenlediği “Kariyer Günleri ve İş Arama Becerileri Konferansı” programında ilginç bir durum yaşandı. Programın sunumunu yapan Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri 3. Sınıf Bölümü Öğrencisi aynı zamanda Girişimcilik ve Kariyer Kulübü Başkanı Elif Demir sunum metnini Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’in de katılacağını varsayarak hazırlamıştı.

Kaymakam Güney’in geç kalacağı bilgisi gelirken sunum metninde birkaç değişikliğe gidildi, kaçınılmaz son ise engellenemedi.

İşte hem salonu hem de kaymakamı güldüren o detaylar;

Sunumu yapan öğrenci Elif Demir ilk olarak kürsüye çağırdığı isme teşekkür ederken isim karışıklığı yaptı. İŞKUR Ordu İl Müdürü İsa Kaymak’ı konuşmasını yapması için kürsüye davet eden Demir, Kaymak’ın konuşmasının ardından yanlışlıkla bir önceki konuşmacı Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor’a yeniden teşekkür etti. Salonda kısa gülüşmeye yol açan bu yanlışlık son değil başlangıç oldu. İşkur Müdürü İsa Kaymak kendisinin ünvanını oturduğu yerden sunucuya iletirken bu kez de sunucu bir sonraki konuşmacıyı çağırmak yerine yeniden İsa Kaymak’ın adını söyleyerek konuşma yapmaya davet etti. Salonda kahkaha fırtınası koparken bu kez İşkur Müdürü Kaymak sunucu için salondakilerden alkış istedi.

Plaket Töreninde İkinci Kriz

Konuşmaların ardından kariyer günlerine destek veren girişimcilere plaketleri verildi. Ancak plaketi vermek için çağırılan isimlerde yine yanlışlık oldu. Kaymakam Ümit Hüseyin Güney’in katılacağı hesap edilerek hazırlanan sunum kağıdında sunucu Elif Demir bu kez sıra kaydırması yaptı. Ancak bir süre sonra çağırdığı ismi unutunca yeniden plaket vermesi için aynı ismi telaffuz etti. Salondakiler hem şaşkın hem de kahkaha ile yaşananları izledi.

ÜTSO Başkanı Zor’dan Elif Demir’e Staj Desteği

Tüm bu yaşananların ardından sunucunun yaptığı yanlış stant gezisinde de dile getirildi. Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, meşhur sunucuyu yanına çağırarak, “yaşananlar sana bir ders olsun ama merak etme senin yaptığın yanlış çok önemli değil. Sen bu yanlış ile bundan sonra daha dikkatli olacağından eminim. Senin kadar sunuculuk yapamayanları da biz gördük. Kesinlikle bir eziklik yaşama. Eksikliğini bir araya gelip birlikte gözden geçirelim. Ben sana staj ve biraz miktarda destek sözü veriyorum” dedi.

Kaymakam’dan Özür!

Elif Demir’i yanına çağıran Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise “biz geç kalınca bazı aksaklıklara sebebiyet vermişiz. Elif hanım yoğun program nedeniyle gecikme yaşadık. Kusura bakmayın” dedi.

İşkur İl Müdürü İsa kaymak ise “bir sunuculuk yaptınız. Bir dahaki sunuculuk deneyiminde hep yedekleriniz olur yanınızda. Bundan sonra da en iyi bir şekilde yapacağınıza inanıyorum. Ağlayıp gidebilirdiniz de” dedi.

Sunucu Elif Demir’in kendisinden randevu talebine Kaymakam Güney olumlu yanıt verdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.