son haberler

PTT’den Kaymakam Demir’e 175. Yıl Ziyareti

Yayınlanma Tarihi: 23 Ekim 2015 okunma

PTT’den Kaymakam Demir’e 175. Yıl Ziyareti
Gündem
0

175. Yıldönümü etkinlikleri nedeniyle PTT Ünye Şube Müdürü Cevat Telli ve PTT memurları, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

PTT teşkilatı tüm yurtta olduğu gibi Ünye’de de kuruluşunun 175.Yıldönümünü kutluyor. PTT’nin 175.Kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Ünye Şube Müdürü Cevat Telli ve PTT memurları Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından ise Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i ziyaret ederek PTT’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, ‘’PTT’nin 175.Yıldönümünü kutluyorum. PTT inşallah daha önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonra ki yıllarda da her zaman ki başarılı bir şekilde halkımıza hizmet etmeye devam eder. PTT teşkilatımız Türkiye’nin köklü kuruluşlarından bir tanesidir. Yıllardır halkımıza iletişimde hizmet vermiştir. Son yıllarda da gelişen teknoloji ve bunun getirdiği ivme ile de daha farklı alanlarda hizmet sunmaya devam ediyor. Yine klasik anlamda iletişim sağlayan posta, telgraf ve diğer hizmetlerin yanında artık günümüz şartlarıyla hem bankacılık hizmetleri hem de kargo hizmetleri ile halka hizmetlerini en iyi şekilde sunmaya devam ediyor. Burada asıl önemli olan diğer sektörlerden farklı olarak halkın ayağına giderek hizmet sunuyor. Bu açıdan da PTT halkımızın gözünde önemli bir yer tutuyor. Ben bu açıdan bundan sonra da hizmetin her geçen gün daha kaliteli olarak sunulmasını temenni ediyorum. Bugün burada bizleri ziyaret ettiğiniz için de teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ziyaret sonrasında ise PTT Ünye şube Müdürü Cevat Telli günün anlam ve önemine dair Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.