son haberler

Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler

Yayınlanma Tarihi: 26 Eylül 2017 okunma

Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler
Gündem
0

Ünye’nin tanınmış İşadamlarından Mustafa Çakır ve  eşi Emine Çakır’ın oğlu ve Çakır Medya Genel yayın yönetmeni Cihan Çakır’ın kardeşi Hasan Çakır  ile Ünye’nin sevilen ailelerinden Ahmet ve Fatma  Kaya çiftinin kızı Elif Nur Kaya ,Çakırbey Konferans ve Düğün salonunda  düzenlenen masalsı bir düğünle aşklarını taçlandırdılar.

23 Eylül Cumartesi gecesi gerçekleşen  görkemli düğüne, iş, siyaset, cemiyet dünyasından ve ailelerin eş dostlarından oluşan  2500 seçkin isim katıldı. Gecede bir çok ilkler yaşanırken, gelin ve damat için salon kapısının önünde koç kesildi.

Damadın ailesinin sahip olduğu ve Hasan ile Elif çifti için hazırlanan Ünye’nin yeni konferans ve düğün salonu olan Çakırbey ilk kez bir davete ev sahipliği yaptı.

Elif ve Hasan çiftinin nikah töreninin ardından, düğün pastası kesildi ve ilk danslar edildi. Gecenin ilerleyen saatlerine eğlence tavan yaptı. Damadın ve gelinin arkadaşları sahneden gece boyu inmezken, konuklar düğünün sonuna kadar salondan ayrılmadılar ve doyasıya eğlendiler.

Yeni evli çift konuklarla tek tek ilgilenirken “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan ve mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Davetliler gecenin sonunda özel tasarlanan fotoğraf panosunda yeni dünya evine giren çift ile birlikte bu özel anları ölümsüzleştirdiler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.