son haberler

Şahitleri Dalgalar ve Sahil Oldu

Yayınlanma Tarihi: 7 Temmuz 2017 okunma

Şahitleri Dalgalar ve Sahil Oldu
Gündem
0

Ünyeli Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Esra Erkuş ile Ankaralı Astsubay olan Erhan Gürleyük hayatını sahilde kıydıkları nikah ile birleştirdi.

Çılgın evlilik teklifleri, yaratıcı nikahlar derken evliliklerini unutulmaz kılmak isteyenler çeşitli yollara başvuruyor. Sadece damat adayları değil damadın yakın arkadaşları da bu organizasyona dahil ediliyor. Bu kez organizasyon daha da büyütülerek nikah memuru da dahil edildi.

Evlilik hayali kuran Erkuş ile Gürleyük çifti hazırlıkları bir yandan sürdürürken gelin damadın aklına bu anı ölümsüzleştirmek ve yıllar geçse de unutmamak adına bir fikir geldi. Hep nikahlarını sahilde kıydırma hayali olan gelin bu isteğini gerçekleştirdi.

Daha önce nikah memuru ile konuşulurken yakın arkadaşlar sahile davet edildi. Çamlık sahili nikah için tercih edilirken nikah öncesi sahil merasime uygun hale getirildi. Nikah memuru şahitler huzurunda Esra ile Erhan çiftinin nikahları kıyıldı. Bu mutluluğa deniz ve sahil de şahitlik yaparken nikah akdinin ardından gelin ve damat ile nikaha gelenler bol bol göbek attı. Genç çift hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken Ağustos ayında yapılacak düğün töreni ile dünya evine girecekler.

[smartslider3 slider=20]

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.