son haberler

Saray Caddesi Güzel Oldu Ama Bir Sorun Var!

Yayınlanma Tarihi: 20 Ocak 2016 okunma

Saray Caddesi Güzel Oldu Ama Bir Sorun Var!
Gündem
0

Saray Caddesi Güzel Oldu Ama Bir Sorun Var! 1Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm altyapı çalışmalarıyla birlikte tamamlanan Saray Caddesi, herkesin takdirini topluyor. Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini ifade eden Çamurlu Mahallesi Muhtarı Altan Yılmaz bir talebini dile getirerek, Saray Caddesinin trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif bir güzergâh önerdi.

Altan Yılmaz açıklamasında, yolun asfalt olarak yapılması ve Saray Caddesi yolu üzerinde özel bir hastanenin faaliyet yürütmesinin trafik yoğunluğunu arttırdığını, bazı bölgelerde kaldırımların dar olduğunu söyleyerek mevcut yolu tek yön yapmak için alternatif güzergâh önerdiklerini belirtti.

Saray Caddesi Güzel Oldu Ama Bir Sorun Var! 2Daha önce fikirlerini yerel idarelerle paylaştığını ve takdir gördüğünü söyleyen Çamurlu Mahalle Muhtarı Altan Yılmaz; “Saray caddesi özel hastane yapıldıktan sonra trafik yönünden yoğunluk alan bir cadde oldu. Bu caddemizde yaya trafiği çok zorlaştı. Biz bunların çoğunu giderdik. Mesela tepe mezarlığı hastanemize giden yola kaldırım yaparak, saray caddemizi sıcak asfalt yapımı yapılırken yaptığımız kaldırım çalışmalarıyla bunu rahatlattık ama araç trafiği çok yoğun olduğu için bizim burada yaya ve trafik olarak büyük bir sıkıntımız var. Ben bu durumda çift yönlü bir çözüm önerdim. Bu önerdiğim yöntem ise Saray Caddemizin Çiftekuyu Sokak bölümünden tepe su deposu dediğimiz bölüme kadar tek şerit gidiş, mevcut yolunun ise sadece geliş olarak düzenlenmesini talep ediyorum” dedi.

Saray Caddesi Güzel Oldu Ama Bir Sorun Var! 3Yapılan hizmetlerden memnun olduklarını da belirten Yılmaz, cadde sayesinde emlak değerlerinin de arttığını belirterek; “Biz yapılan hizmetlerden memnunuz. Çamurlu Mahallesi Saray Caddesinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Büyük Şehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Saray Caddesinin çalışması yapılırken sadece sıcak asfalt çalışması değil alt yapı olarak da geleceğe hazır bir cadde haline getirdiler. Telekom’la ilgili alt yapıyı, kanalizasyonla ilgili alt yapı, yağmur suyuyla ilgili alt yapı ve doğalgazla ilgili alt yapı hazırlanıp boru hattı döşendi. Elektrik hattı Saray Caddesi boyunca yer altına alındı. Bu caddenin yapılması Çamurlu Mahallesinin emlak değerini arttırdı” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.