son haberler

Saray Caddesinde Sıcak Gelişme

Yayınlanma Tarihi: 23 Ekim 2015 okunma

Saray Caddesinde Sıcak Gelişme
Gündem
0

Kısa bir süre önce Ünye Niksar Caddesi’ni alt yapısı ve yeni görünümü ile halkın hizmetine açan Ordu Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan Ünye Saray Caddesi’nde de sıcak asfalt yol çalışmalarına başladı.

Sıcak asfalt döküm çalışmalarını Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ak parti İlçe Başkanı Arif Ergün ve parti üyeleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

2 Km’lik Yol, Sıcak Asfaltla Kaplanıyor
Alt yapı çalışmaları kapsamında elektrik hatları ile çöp konteynerları yeraltına alınan; doğalgaz, yağmur suyu ve içme suyu hatları döşenen Saray Caddesi’nin, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kazı dolgu çalışmaları bitirilirken, sıcak asfaltlama işlemine start verildi. 2 km uzunluğundaki yol güzergahına sıcak asfalt dökümü gerçekleştirilecek olan Saray Caddesi’nin ilk etapta Çakırtepe sapağına kadar olan bölümü yapılacak. Çalışmaların hafta sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.
Sıcak asfalt çalışmaları hakkında kısa bir birifing alan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, cadde üzerinde esnafla buluştuktan sonra paşabahçe konağında bulunan evine geçerek istirahate çekildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.