son haberler

Şehit Uzman Onbaşı Son Yolculuğa Uğurlandı

Yayınlanma Tarihi: 6 Ekim 2016 okunma

Şehit Uzman Onbaşı Son Yolculuğa Uğurlandı
Gündem
0

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer son yolculuğa dualarla uğurlandı.

img_9645-1Gürgentepe’de düzenlenen cenaze törenine, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ordu’ya gelen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da katıldı.

Sabah saatlerinde Ordu-Giresun Havalimanına gelen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, cenaze töreni öncesi basın mensuplarına Ordu’da 6 teröristin etkisiz hale getirilmesi olayını değerlendirerek, “Terör örgütü ve terör örgütleri sadece Karadeniz’de değil Türkiye’nin hiçbir yerinde barınamayacak. Son iki yıldır Ordu, Giresun ve Sivas kırsalında başımıza bela olmuşlardı. Bu son yapılan operasyonla buradaki PKK varlığının tamamen bitirildiği, Ordu, Giresun ve Sivas kırsalından dışarı atıldığını görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu operasyonu yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, bölge halkına ve özellikle Mesudiye halkının bu operasyon sırasında gösterdiği vatanseverliğe teşekkür ediyorum. Bundan sonra terör örgütü Karadeniz’de barınamayacaktır” dedi.

gurgentepeli-asker-sanliurfada-sehit-dustu-3Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, daha sonra şehit Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in cenaze törenine katılmak üzere Gürgentepe İlçesine hareket etti. Gürgentepe Merkez Cami’de düzenlenen cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Seyit Torun, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Ordu Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, daire müdürleri, şehidin babası Halil ve annesi Susam Demirer, eşi Burcu, kardeşleri Aşkın, Emre Demirer, yakınları, arkadaşları, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, PKK’lı teröristler tarafından karakola uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer, Gürgentepe Merkez Cami’de düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Kılınan cenaze namazının ardından şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in cenazesi aile kabristanlığında toprağa defnedildi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.