son haberler

Şehitler İçin Ünye’ye Geliyor

Yayınlanma Tarihi: 15 Eylül 2015 okunma

Şehitler İçin Ünye’ye Geliyor
Gündem
0

Ünye Belediyesi’nin katkılarıyla 19 Eylül tarihinde düzenlenecek olan “Şühedanın İzinde” adlı dini sohbet programına televizyon ekranlarından da yakından tanınan Prof. Dr. Mustafa Karataş konuşmacı olarak katılacak.

Ünye Belediyesi, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın konuşmacı olarak katılacağı “Şühedanın İzinde” konulu dini sohbet programını 19 Eylül 2015 tarihinde saat 19:00 da Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.

Programda ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği adına canlarını feda eden tüm şehitler için dualar ve sureler okunarak anma programı gerçekleştirilecek. Program da ayrıca Prof. Dr. Mustafa Karataş halktan gelen soruları da yanıtlayacak.

Mustafa Karataş Kimdir?
Mustafa Karataş; 1961 Yılında Sivas’ta doğdu. Karataş, ilk ve ortaokulu Karabük’te okudu. Kastamonu’da başladığı İmam Hatip Lisesi’ni Sakarya’da bitirdi. 1984 Yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı Üniversitede 1989’da Hadis Yüksek lisansını, 1998’de Doktorasını tamamladı. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Hadis Anabilim Dalı Başkanlığı, Rehberlik Danışmanlık Birimi Başkanlığı, Fakülte Kurulu Üyeliği gibi görevler yapmış olan Karataş, Güzel Sanatlar/Hüsn-ü Hat ve Hadis dersleri verdi ve Hadis alanında birçok yüksek lisans ve doktora tezi yönetti.

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapan Mustafa Karataş, yurt içi ve yurt dışı konferanslarına, İHAM onursal başkanlığına ve televizyon programlarına devam etmektedir.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.