son haberler

Şehitlerin Emaneti Anneler Unutulmadı

Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2017 okunma

Şehitlerin Emaneti Anneler Unutulmadı
Gündem
0

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve beraberindekiler şehit annelerini ziyaret ederek, çiçeklerle “Anneler Günü”nü kutladı.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Koçdemir, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar ile birlikte 14 Mayıs Anneler Günü nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde bulunan Şehit Astsubay Başçavuş Ercan Şensoy, Şehit Polis Aydın Türkmen, Şehit Komando Er Salih Bolamanlı ve Şehit Uzman Çavuş İslam Çubuk’un ailelerini ziyaret ettiler.

Şehit anneleri Kaymakam Güney’e sarılarak, evlat hasreti gidermeye çalıştı. Şehit yakınları ile sohbette sorunlarını da dinleyen Kaymakam Güney, “Anneler Gününde evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit annelerine ve diğer yakınlarına sahip çıkmak, destek olmak, acılarını paylaşmak hepimizin boynunun borcudur. Devletimiz her zaman şehit ailelerimizin yanında oldu, sahip çıktı. Hem devlet hem de bireysel olarak hepimiz, şehit ailelerimizin yanındayız” dedi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren şehit aileleri ise, devleti her zaman yanlarında gördüklerini ifade ederek, Kaymakam Güney’e teşekkür etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.