son haberler

Şehrin Göbeğinde Öğrencilerin Yol Çilesi

Yayınlanma Tarihi: 14 Nisan 2017 okunma

Şehrin Göbeğinde Öğrencilerin Yol Çilesi
Gündem
0

www.unyetv.net.tr / ÖZEL HABER

Ünye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri okulun önünde oluşan su birikintisi nedeniyle zor anlar yaşadı. Dün ilçemizde etkili olan yağmur okul yolunu adeta gölete çevirirken bugün okula giden öğrenciler ile o yolu kullanan vatandaşlar güçlükle karşıya geçebildi.

Yaklaşık 6 aydır devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle yolda sadece çakılama yapılırken bu durum ise özellikle öğrencileri mağdur etti. Önce doğalgaz ardından kanalizasyon ve son olarak elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları Çınarlık Mahallesi ana caddesi üzerinde sürüyor. Kaledere İlkokulu öğrencileri de yol güzergahında kış mevsiminde aynı sorunu yaşarken yapılan asfaltlama çalışmasıyla öğrenciler ve veliler rahat bir nefes aldı. Kış mevsiminin başlamasından bu yana Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri bu sorunla karşı karşıya kalırken yetkililerin sorunu çözüme kavuşturmasını bekliyor.

Okulun giriş kapısı önünde oluşan su birikintisinin ise yağmur suyu mu yoksa kanalizasyon suyu mu olduğu velileri tedirgin ederken sağlık açısından da tehdit oluşturuyor. Okul öğrencileri ve vatandaşlar su birikintisi kenarından geçmeye çalışırken zaman zaman suya düşme tehlikesi de yaşıyorlar.

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.