son haberler

Şifayı Çakırtepe Hastanesinde Buldu

Yayınlanma Tarihi: 1 Aralık 2016 okunma

Şifayı Çakırtepe Hastanesinde Buldu
Gündem
1

Genç yaşta farklı merkezlerde 3 defa bel fıtığı ameliyatı geçiren ve rahatsızlıklarından kurtulamayan 38 yaşındaki hasta Ali Harmanşa, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu tarafından yapılan ameliyatın ardından ağrılarından kurtularak yeniden hayata tutundu.

aliAli Harmanşa, üst düzey merkezlere ve hekimlere başvurduğunu ve 4. Kez bir ameliyatın çok riskli olduğunu söylemeleri üzerine çaresizlik içinde genç yaşta hayata küstüğünü belirterek, 10 yıldır bu rahatsızlıkla mücadele ediyorum. Çaresizlik ve acılar içinde kıvranırken Giresun’da bir arkadaşımın önerisi üzerine Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu’na başvurdum. Hastaneye gelirken yürüyemez, büyük ve küçük abdestini tutamaz vaziyette idim” dedi.

38 yaşındaki Giresunlu hasta Ali Harmanşa, doktoru Ahmet Eroğlu ile görüştükten sonra ameliyat ile ilgili fikirlerinin değiştiğini ve hocanın doğrulttuğu yönde ameliyat olma kararı aldığını belirterek, “Ameliyattan çıktıktan sonra aynı gün yürümeye başladım. Çektiğim ağrılarından kurtuldum ve gelirken mevcut tüm şikayetlerim geçti” dedi.

Ameliyat ve tedaavi sürecinin ardından hayata yeniden tutunduğunu ve hiçbir zaman çaresizlik ve umutsuzluk girdabına kapılmamak gerektiğini söyleyen Harmanşa, Doktoru Ahmet EROĞLU’nun kendisine sağlıklı bir hayat armağan ettiğini, başta doktoru Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu’na, Çakırtepe Hastanesi yönetim ve çalışanlarına, sağlık personellerine göstermiş oldukları yoğun ilgi ve hoşgörüden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

1 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.